Merhaba arkadaşlar, Found Footage tarzı bir oyun geliştiriyorum tek başıma. Unreal Engine 5 motorunu kullanarak yapıyorum, aşağîya oyun içi resimler koyacağım. Yorumlarsanız sevinirim.
bence guzel gozukuyo yt ye oynanıs vıdeosu yukleyıp lınk atarsan cok guzel olabılırMerhaba arkadaşlar, Found Footage tarzı bir oyun geliştiriyorum tek başıma. Unreal Engine 5 motorunu kullanarak yapıyorum, aşağîya oyun içi resimler koyacağım. Yorumlarsanız sevinirim.
Yani üstad ortam iyi görünüyor ilk fotoğraftaki karakterler çok içime sinmedi sadece biraz daha gerçekçilikten yanayım evet tek basiniza yapmaniza gore superMerhaba arkadaşlar, Found Footage tarzı bir oyun geliştiriyorum tek başıma. Unreal Engine 5 motorunu kullanarak yapıyorum, aşağîya oyun içi resimler koyacağım. Yorumlarsanız sevinirim.
yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, daha detaylı yapmak isterdim ama olmuyor tek başına. Jumpscare üzerinde çalışıyorum o çok zorluyor beni.Yani üstad ortam iyi görünüyor ilk fotoğraftaki karakterler çok içime sinmedi sadece biraz daha gerçekçilikten yanayım evet tek basiniza yapmaniza gore super
Merhabalar. Ekran görüntüsü atmak yerine ekranın fotoğrafını çekmişsiniz sanırım. Pek bir detay görünmüyor. Oynanış videosu veya daha detaylı fotoğraflar yüklerseniz anlaşılabilir.
hocam jumpscare sesleri asırı fazla olsun oynanısı sessiz cırcır bocegi sesleri gibi olsa nasıl oluryorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, daha detaylı yapmak isterdim ama olmuyor tek başına. Jumpscare üzerinde çalışıyorum o çok zorluyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesler yuksek olacak, bazı yerlerde tuhaf sesler gelecek hocam.hocam jumpscare sesleri asırı fazla olsun oynanısı sessiz cırcır bocegi sesleri gibi olsa nasıl olur
Hocam son zamanlarda en popüler oyunlarda bile jumpscare kötü yapılıyor yüksek bütçelere rağmen bu sonucu aliyoruz mesela poppy playtime olsun fnaf sb olsun çok kotu yapılıyor ben tavsiye vereceksem jumpscare artık eskisi kadar tatmin etmiyor ama kovalamaca ucu ucuna kaçış gibi şeyler insanlari geliyor hatta doğru müzik ve ortam sesi ile bos ekranda bile korkuyor insan jumpscare istediginiz kadar guzel olsun ama altyapi yoksa korkutmuyor insani beklenmedik oldugu kadar gerici bicimde gelmeli diye dusunuyorumyorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, daha detaylı yapmak isterdim ama olmuyor tek başına. Jumpscare üzerinde çalışıyorum o çok zorluyor beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocalarım oyunun son durumu:Hocam son zamanlarda en popüler oyunlarda bile jumpscare kötü yapılıyor yüksek bütçelere rağmen bu sonucu aliyoruz mesela poppy playtime olsun fnaf sb olsun çok kotu yapılıyor ben tavsiye vereceksem jumpscare artık eskisi kadar tatmin etmiyor ama kovalamaca ucu ucuna kaçış gibi şeyler insanlari geliyor hatta doğru müzik ve ortam sesi ile bos ekranda bile korkuyor insan jumpscare istediginiz kadar guzel olsun ama altyapi yoksa korkutmuyor insani beklenmedik oldugu kadar gerici bicimde gelmeli diye dusunuyorum
Mekanın textureları bitince oynanış videosu paylaşacağım hocam.Oynanış videosu ile daha rahat anlarız
Dostum yardimci olabilecegimiz birsey olursa soylemen yeterHocalarım oyunun son durumu:
P.T demosundan esinlenerek endless room yaptım.
Hocam bazı zorlandığım yerler oluyor açıkçası.dDostum yardimci olabilecegimiz birsey olursa soylemen yeter