Hocam x3d zaten oyun işlemcisi oc gibi işlemler yapmayacak o yüzden gereksiz eğer ekstra ssd slotu gibi yada USB yuvaları lazım değilse bence gereksizolması gereken ayırmak ben 9700xe carbon wifi taktım öyle düşün seninde en az o işlemciye tomahawk takman doğru olur öbür türlü iyi sonuç elde edemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkes biliyor yoksa anakarta 3 4 bin verip en baba işlemciyi almaya çalışmayı
9800x3d alıyorsun 4090 alıyorsun ama anakart tırt kasa tırt ram tırt ssd tırt e ne anladık o zamanİşlemciye 9800x3d alacak kadar lüks meraklısı birisi anakartta en vasat modellere düşmesin bi zahmet en en en minimum tomahawk falan almalı bana göre sıcaklık değerleri iyi olmalı bu işin şakası olmaz
Forumun en az %50 si 0.5mm spcc çelik teneke kasa kullanıyor bir bölümü gamepower psu kullanıyor . Forumun pc algısı genel olarak İşlemci ekran kartı odaklı .9800x3d alıyorsun 4090 alıyorsun ama anakart tırt kasa tırt ram tırt ssd tırt e ne anladık o zaman
konuyla alakasız ama 5090 nın nova pc de fiyatı çıktı 110k dan başlıyor ne dersiniz benim sisteme gider mi? rog x870e-e, 9800x3d, 990pro 1tb, lian li hydroshift, lian li dynamic evo xl, yoksa yerine 4090 mı almalıyım çünkü dlss olmaya 5000 serisi tırt gibi öyle güç farkı eski seriler gibi olmadı sankiForumun en az %50 si 0.5mm spcc çelik teneke kasa kullanıyor bir bölümü gamepower psu kullanıyor . Forumun pc algısı genel olarak İşlemci ekran kartı odaklı .
İkince el piyasada 4090 ne kadardır bilemem ikisinide 0 olarak karşılaştırırsam 5090 daha mantıklı .Her iki kartta o sisteme gider fakat bütçe mesele. Para senin için tuvalet kağıdından farklı değilse 5090 alabilirsin .konuyla alakasız ama 5090 nın nova pc de fiyatı çıktı 110k dan başlıyor ne dersiniz benim sisteme gider mi? rog x870e-e, 9800x3d, 990pro 1tb, lian li hydroshift, lian li dynamic evo xl, yoksa yerine 4090 mı almalıyım çünkü dlss olmaya 5000 serisi tırt gibi öyle güç farkı eski seriler gibi olmadı sanki
hocam fiyat olarak doğru olabilirsiniz belki fikrinizde mantıklı olabilir ama parası olan da olmayanda konuştu ifadesi çok yanlış birşeyi eleştirmek ya da o konu hakkında fikir belirtmek için o şeye sahip olmak ya da alabilecek olmak kesinlikle gerekmiyor zira öyle bir şey olsaydı tüm Türkiye'nin ekonomist, siyasetçi vb. olması gerekirdiBenim anakart konuma gülüp geçenler şimdi işlemciye göre anakart yorumluyor…
Ben o anakartı 26k larda başladım takip etmeye ve baya cazip fiyata düşünce o şekilde bir başlıkla paylaştım millet güldü.
Ben kimseye gidip 5k lık işlemciye 22k lık anakart alın demedim 9800x3d veya daha üst seviye işlemci için tavsiye ettim ben o anakartı
Parası olan da olmayanda konuştu konuda ama.
Alınır ama hiç bütçen yoksa.9800x3D için alınabilir mi?