Neler Yeni

İNTEL ARC B580'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
Arkadaşlar merhaba yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak Intel arc B580 istiyorum geleceğini parlak gördüğüm için. 4060 biraz tereddütte bırakıyor. Piyasadaki sistemleri inceledim. https://www.itopya.com/dh-arc-v2-in...16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-intel-arc-siste_h27715 Bu sistem diğer sistemlere göre çok uygun geldi bu sistemde bir eksiklik mi var sizce? Sistemdeki işlemciyi İ5 14400f yapmayı düşünüyorum. Stok işlemci soğutucusu vs. var mı onu anlayamadım. Yorumlarsanız sevinirim.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Arkadaşlar merhaba yeni bir hazır sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak Intel arc B580 istiyorum geleceğini parlak gördüğüm için. 4060 biraz tereddütte bırakıyor. Piyasadaki sistemleri inceledim. https://www.itopya.com/dh-arc-v2-in...16gb-ddr4-500gb-m2-ssd-intel-arc-siste_h27715 Bu sistem diğer sistemlere göre çok uygun geldi bu sistemde bir eksiklik mi var sizce? Sistemdeki işlemciyi İ5 14400f yapmayı düşünüyorum. Stok işlemci soğutucusu vs. var mı onu anlayamadım. Yorumlarsanız sevinirim.
Ddr4 ömrü çok yok

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ddr4 ömrü çok yok
Farkındayım fakat bu tarz bir sistem bile beni uzun süre götürecektir. Amacım bu fiyat bandından uzaklaşmadan en iyi fiyat/performans sistemi almak. Şuan en iyi görünen sistem benim açımdan bu fakat eksiklikleri var mı, neleri değistirmem gerekli onlar hakkında bilgim yok. İşlemci olarak i5 12400f-14400f r5 5600-5600x--ekran kartı olarak b580-4060 sürekli karşıma çıkanlar 4060 tercih etmek istemediğimden kalan seçeneklerle en uygun ve performanslı sistem arayışındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

27-28k bandına hem monitör hem sistem almam gerekli taksitle alabileceğim yerleri tercih ediyorum. Monitörü ayrıyetten almayı planlıyorum

Ysuflix

80+ Gold

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
Bunu gözden kaçırmışım bu fiyat daha iyi. Alırken kaç tane kasa fanı eklememi tavsiye edersiniz yeterli soğutma için? Yeterli sirkülasyonu nasıl sağlayabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Berkay Aydın
Bunu gözden kaçırmışım bu fiyat daha iyi. Alırken kaç tane kasa fanı eklememi tavsiye edersiniz yeterli soğutma için? Yeterli sirkülasyonu nasıl sağlayabilirim?
Psu rampage ise psu da değiştirmen gerek

Ysuflix

80+ Gold
kasa fanı ekleme hocam. kasayı 238 tl farka bitfenix flow yap. hem güç kaynağı daha iyi hem malzeme kalitesi. ayrıca gaming.gen.tr'den 120MM'lik thermalright bir kule tipi soğutucu al kesinlikle. başka bir şeye ihtiyaç yok.

tavsiyem bu soğutucu

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
Psu rampage ise psu da değiştirmen gerek
Rampage PSU lar sıkıntılı sanırım, öyleyse kasayı bitfenix 600w ile değiştirmek daha mantıklı

kasa fanı ekleme hocam. kasayı 238 tl farka bitfenix flow yap. hem güç kaynağı daha iyi hem malzeme kalitesi. ayrıca gaming.gen.tr'den 120MM'lik thermalright bir kule tipi soğutucu al kesinlikle. başka bir şeye ihtiyaç yok.

tavsiyem bu soğutucu
Sistemdeki evercool soğutucu yaza kadar idare etmez mi?

Son düzenleme:

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray ercan
işlemciyi 14400F yapın, ramleri GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 yapın, kasayı VENTO VG22A 650W yapın bu şekilde güzel bir de soğutucu alırsanız assasin burst ya da x123 güzel bir kombinasyon olur

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
işlemciyi 14400F yapın, ramleri GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 yapın, kasayı VENTO VG22A 650W yapın bu şekilde güzel bir de soğutucu alırsanız assasin burst ya da x123 güzel bir kombinasyon olur
Ysuflix nicknameli arkadaşın attığı ddr5 li sisteme döndüm şuan hem daha ucuz hem ddr5 oradaki sisteme göre yorumlama yapabilir misiniz? Şuan için oradan sadece rampage olan kasa bitfenix flow ile değişecek. Oradaki sistemde seçili olan soğutucu beni yaza kadar idare etmez mi sistemi üst seviye zorlayacağımı düşünmüyorum bir süre.

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray ercan
Max ne kadar verebilirsin ona gore onereyim

Ysuflix nicknameli arkadaşın attığı ddr5 li sisteme döndüm şuan hem daha ucuz hem ddr5 oradaki sisteme göre yorumlama yapabilir misiniz? Şuan için oradan sadece rampage olan kasa bitfenix flow ile değişecek. Oradaki sistemde seçili olan soğutucu beni yaza kadar idare etmez mi sistemi üst seviye zorlayacağımı düşünmüyorum bir süre.

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray

Monitör dahil (üst düzey bir şey olmasına gerek yok 100-144hz arası) 27-28k bandını geçmek istemiyorum. 3k civarı bir monitör alsam sistem için her şey dahil 25k ayırabilirim.

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Koray ercan
Pek bir ozellestirme yapamayiz kasayj bitfenix 600w degistirirsin bir de SSD kingston 1 TB alirsin 25.300 tutuyor. İlerde ram de alip dual channel yaparsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,579
Üyeler
167,163
Son üye
Waxoonn
Top Bottom