- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonradan fatura artıyor mu ?Fazladan ödüyor olabiliriz.
Sonradan fatura artıyor mu ?Fazladan ödüyor olabiliriz.
10 seneden fazladır kullaniyoruz millenicom'u. 120 liraya kullanirken 400 civarina çıkmıştı bi anda. Sonradan arttırıyorlardir muhtemelen.Sonradan fatura artıyor mu ?
Anladım çok sağolun çok yardımcı oldunuz10 seneden fazladır kullaniyoruz millenicom'u. 120 liraya kullanirken 400 civarina çıkmıştı bi anda. Sonradan arttırıyorlardir muhtemelen.
meraktan soruyorum neden türknet yerine gıbırnete geçtiniz ben türknete geçmeyi düşünüyorum duruma göre oraya da geçebilirim.Tavsiye etmiyorum benim arkadaşım 100mbpsye 520 küsür para ödüyordu ve saçma sapan kesiliyordu fiberde. Kendi kullandığım gıbırnete geçirdim onlarıda şuan sıkıntısız kullanıyoruz ayrıca fiyat tarafında 150-200 tl daha ucuz neredeyse. Eğer geçmeyi düşünürseniz size davet kodu bırakıyorum her ay 20 tl daha az ödersiniz bu şekilde : GFMGK3IZD5
Hocam Türknet bi ara zırt pırt zam yaptı fiyatlarına helede benim ilk geçtiğim zamanlar ayrıca akrabalarım türknet kullanırken baya problem yaşamıştı ve en uygun fiyata sahip olan gıbırnetti. Allaha şükür büyük bi problem yaşamadım şu ana kadar.meraktan soruyorum neden türknet yerine gıbırnete geçtiniz ben türknete geçmeyi düşünüyorum duruma göre oraya da geçebilirim.