Anladım hocam realtek gbi family controller diye bişey yazıyormu o ağ bağdaştırıcılarında yada ona benzer bir şey.Resim atamıyorum şu anda hata veriyor
Yazıyor realtek ethernet family gibi bişey yazıyoAnladım hocam realtek gbi family controller diye bişey yazıyormu o ağ bağdaştırıcılarında yada ona benzer bir şey.
tamam ona çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et.Yazıyor realtek ethernet family gibi bişey yazıyo
Onuda yaptım ama olmadı genetamam ona çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap uygula de test et.
Anakart ve modem marka modeli nedir?Onuda yaptım ama olmadı gene
.Anakart ve modem marka modeli nedir?
Modem marka modeli nedir peki hocam.Asus prime a620m-k
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Modem marka modeli modemin arkasında yazar hocam bı bak bakalım.Modem marka modeli bilmiyorum ama türk telekomun 1000 mbps destekleyen modemi
Şu anda evde değilim o yüzden bilmiyorumModem marka modeli modemin arkasında yazar hocam bı bak bakalım.
Aynı modem başka bilgisayara 1000 mbps veriyor zaten benim bilgisayara vermiyor sadeceModem marka modeli modemin arkasında yazar hocam bı bak bakalım.
Tamam Eve gelince bi bak ama sen yinede farklı bir cat6 kablo ile dene hocam.Daha yüksek alıy
Şu anda evde değilim o yüzden bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı modem başka bilgisayara 1000 mbps veriyor zaten benim bilgisayara vermiyor sadece