Neler Yeni

🔥İndirim Delonghi Tam Otomatik Espresso Makinesi 🔥12.500 TL

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Rıdvan
19 bar olmayan makinelere para verilmesini önermem ki kahveyi zevk için içen gurmeleri de tercih etmez. Alıyım arada içerim kaliteli mal diyenler tercih edebilir ki ürün demode ve digitalsiz tasarıma sahip. Kahve tipi vs hak getire.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
721
İsim
Yakup Bolat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
19 bar olmayan makinelere para verilmesini önermem ki kahveyi zevk için içen gurmeleri de tercih etmez. Alıyım arada içerim kaliteli mal diyenler tercih edebilir ki ürün demode ve digitalsiz tasarıma sahip. Kahve tipi vs hak getire.
Gecen kendim eve aldım beni asiri tatmin etti siz bu fiyata ne bekliyorsunuz bilemem ama bu fiyatlara düzgün makine yok zaten

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Gökhan
kanka ben philips ep2331 aldım kahve gurmesi değilim süper otomatik makine alan adam da zaten gurme değildir olamaz.
sabah basarım düğmesine 3 dkya kahve hazır her gün suyunu koyar 4 günde bir de çöpünü atarım oldukça pratik bir alet.
sen git hassas terazini al el değirmenini al manuel espresso aletini al kahveni yap sana kimse bir şey demez

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mehmet
kanka ben philips ep2331 aldım kahve gurmesi değilim süper otomatik makine alan adam da zaten gurme değildir olamaz.
sabah basarım düğmesine 3 dkya kahve hazır her gün suyunu koyar 4 günde bir de çöpünü atarım oldukça pratik bir alet.
sen git hassas terazini al el değirmenini al manuel espresso aletini al kahveni yap sana kimse bir şey demez
IMG_8434.jpeg

Aha o ben oluyorum sanırım. Henüz 1 aydır yeni bir fanteziye giriştim diyebiliriz. Giriş seviyesi bir makine ve tabii ki öğütücü aldım. Gerçek gurmeler der ki gerekirse tüm paranı öğütücüye ver makine olmasada olur. Ayrıca espresso için gereken bar 9, gerisi fasa fiso reklam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,127
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna
Top Bottom