M1ka1291
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 14
- İsim
- Emre
Yaş 16 boy 165 170 arası spora başlayalı 1bucuk hafta oldu sayılır çok zayıfım ve kilo almak için başladım fakat geçenlerde ölçtüğümden yarım kilo daha az çıktım tartıda acaba yağdan mı kaybediyorum bilemedim daha da zayıflıyorum mesela bugünkü beslenmemi söyleyeyim size sabah kalkıyorum cici bebe yulaf ve süt karıştırıp yiyorum 2 3 saat sonra spora gittim 1 1,5 saat spor yapıp pilavcıya uğradım 1porsiyon ğöğüs tavuk pilav yedim 2 porsiyon yiyordum genelde bugün 1 yedim sonra gidip tavuk döner yedim eve gittim evdede olan tavuklu bir şey yedim yanında ayran sonra yine cici bebe yulaf süt karıştırdım yedim şimdi bu mesajı yazıyorum sonrasındada uyucam inşallah kilo alırım buarada programımı da yazıyım size full body
Göğüs
İncline Dumbell Press 3x10 max ağırlık
Butterfly Machine 3x10 son set drop
Sırt
Lat pulldown 3x6-8 max ağırlık
seated cable row 3x12
Omuz
Dumbell shoulder press 3x10
Lateral raise 3x10 son set drop
Kol
Dumbell Curl 4x10
Triceps Extension 4x10
Bacak
Squat 3x6-8 max ağırlık.
Lat pulldown squat seated cable row gibi hareketlerde bazen tam programdaki kadar tekrar yapamayıp atladıgım olabiliyor hele hele squatı yaptıgım hiç söylenemez squatı hiç yapasım gelmiyor yapmıyorum genelde atlıyorum salona geldiğim gibi kol hareketlerini sonra omuz sonra sırt ğöğüs şeklinde yapıyorum bir de bilekler ile 5kgı kaldırıp indirdiğim hareketi yapıp üstüne 10 yada 20dk kardiyo ekleyip cıkıyorum
Göğüs
İncline Dumbell Press 3x10 max ağırlık
Butterfly Machine 3x10 son set drop
Sırt
Lat pulldown 3x6-8 max ağırlık
seated cable row 3x12
Omuz
Dumbell shoulder press 3x10
Lateral raise 3x10 son set drop
Kol
Dumbell Curl 4x10
Triceps Extension 4x10
Bacak
Squat 3x6-8 max ağırlık.
Lat pulldown squat seated cable row gibi hareketlerde bazen tam programdaki kadar tekrar yapamayıp atladıgım olabiliyor hele hele squatı yaptıgım hiç söylenemez squatı hiç yapasım gelmiyor yapmıyorum genelde atlıyorum salona geldiğim gibi kol hareketlerini sonra omuz sonra sırt ğöğüs şeklinde yapıyorum bir de bilekler ile 5kgı kaldırıp indirdiğim hareketi yapıp üstüne 10 yada 20dk kardiyo ekleyip cıkıyorum