Neler Yeni

kilo almak için başladığım sporda kilo veriyorum

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Yaş 16 boy 165 170 arası spora başlayalı 1bucuk hafta oldu sayılır çok zayıfım ve kilo almak için başladım fakat geçenlerde ölçtüğümden yarım kilo daha az çıktım tartıda acaba yağdan mı kaybediyorum bilemedim daha da zayıflıyorum mesela bugünkü beslenmemi söyleyeyim size sabah kalkıyorum cici bebe yulaf ve süt karıştırıp yiyorum 2 3 saat sonra spora gittim 1 1,5 saat spor yapıp pilavcıya uğradım 1porsiyon ğöğüs tavuk pilav yedim 2 porsiyon yiyordum genelde bugün 1 yedim sonra gidip tavuk döner yedim eve gittim evdede olan tavuklu bir şey yedim yanında ayran sonra yine cici bebe yulaf süt karıştırdım yedim şimdi bu mesajı yazıyorum sonrasındada uyucam inşallah kilo alırım buarada programımı da yazıyım size full body

Göğüs
İncline Dumbell Press 3x10 max ağırlık
Butterfly Machine 3x10 son set drop

Sırt
Lat pulldown 3x6-8 max ağırlık
seated cable row 3x12

Omuz
Dumbell shoulder press 3x10
Lateral raise 3x10 son set drop

Kol
Dumbell Curl 4x10
Triceps Extension 4x10

Bacak
Squat 3x6-8 max ağırlık.

Lat pulldown squat seated cable row gibi hareketlerde bazen tam programdaki kadar tekrar yapamayıp atladıgım olabiliyor hele hele squatı yaptıgım hiç söylenemez squatı hiç yapasım gelmiyor yapmıyorum genelde atlıyorum salona geldiğim gibi kol hareketlerini sonra omuz sonra sırt ğöğüs şeklinde yapıyorum bir de bilekler ile 5kgı kaldırıp indirdiğim hareketi yapıp üstüne 10 yada 20dk kardiyo ekleyip cıkıyorum

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk
Yaş 16 boy 165 170 arası spora başlayalı 1bucuk hafta oldu sayılır çok zayıfım ve kilo almak için başladım fakat geçenlerde ölçtüğümden yarım kilo daha az çıktım tartıda acaba yağdan mı kaybediyorum bilemedim daha da zayıflıyorum mesela bugünkü beslenmemi söyleyeyim size sabah kalkıyorum cici bebe yulaf ve süt karıştırıp yiyorum 2 3 saat sonra spora gittim 1 1,5 saat spor yapıp pilavcıya uğradım 1porsiyon ğöğüs tavuk pilav yedim 2 porsiyon yiyordum genelde bugün 1 yedim sonra gidip tavuk döner yedim eve gittim evdede olan tavuklu bir şey yedim yanında ayran sonra yine cici bebe yulaf süt karıştırdım yedim şimdi bu mesajı yazıyorum sonrasındada uyucam inşallah kilo alırım buarada programımı da yazıyım size full body

Göğüs
İncline Dumbell Press 3x10 max ağırlık
Butterfly Machine 3x10 son set drop

Sırt
Lat pulldown 3x6-8 max ağırlık
seated cable row 3x12

Omuz
Dumbell shoulder press 3x10
Lateral raise 3x10 son set drop

Kol
Dumbell Curl 4x10
Triceps Extension 4x10

Bacak
Squat 3x6-8 max ağırlık.

Lat pulldown squat seated cable row gibi hareketlerde bazen tam programdaki kadar tekrar yapamayıp atladıgım olabiliyor hele hele squatı yaptıgım hiç söylenemez squatı hiç yapasım gelmiyor yapmıyorum genelde atlıyorum salona geldiğim gibi kol hareketlerini sonra omuz sonra sırt ğöğüs şeklinde yapıyorum bir de bilekler ile 5kgı kaldırıp indirdiğim hareketi yapıp üstüne 10 yada 20dk kardiyo ekleyip cıkıyorum
dünyanın en basit işi la kilo almak nasıl alamıyon.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Hüseyin Mert Görgel
öyle demeyin hocam her iki tarafta yerine göre zor bende zor kilo alıyordum 10 ay kadar bulk yaptım.Bulkta ipin ucu kaçtı kışın bulk yapacakken hala definasyondan çıkamadım 8 aydan beri definasyondayım.

Trakya

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray ercan
Kalori açığın var demek k. i24 saat içinde aldığın bütün oğünlerin gramajlarını %10 arttır.1 hafta sonra yine tartıl baktın yine aynısın yine yüzde 10 arttır bu şekilde bulacaksın ihtiyacın olan kaloriyi fakat kilo alacam diye sağlıksız yiyecekler yeme yine kaliteli beslenmeye devam et sadece gramajlarını arttır bulk ve definasyon sadece beslenmeyle ilgilidir antrenmanla alakası yok. antrenmanın her zaman sert olacak bulkta da böyle defiasyonda da böyle antrenman bittiğinde sen de biteceksin sadece çok fazla kardiyo yapıyorsan biraz azalt hafta da 2-3 saat iyidir bulkta max. 30 ar dakika yeterli maksat kondisyon kaybetme yeter kolay gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Taha
Ben çok denedim, aslında aşırı zayıf değildim ama almak istiyordum, ne kadar uğraştıysam olmadı hatta mide rahatsızlığı geçirdim (kusma-isal), en son doktora gittim bağırsaklarımda sorun varmış ilaç aldıktan sonra düzeldi, hamile gibi bağırsaklarımı incelemişlerdi hiç unutmuyorum 😂
yeme alışkanlığı olmayan birisi için kilo almak gerçekten zor olabiliyor, şimdi ise nasıl olsa düzeldi deyip kilo almaya uğraşmıyorum, şu an mutluyum 🙂

kraxius35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk
bak önceki konumda şu kadar şey 1000 kalori demişim çok basit en azından açlıktan gebermiyorsunuz bulkta ben define de canımın çektiği şeyleri yiyemiyoum kastan küçülecek miyim ondan bile emin değilim her gün yarım kg tavuk yemekten gına geliyor.
öyle demeyin hocam her iki tarafta yerine göre zor bende zor kilo alıyordum 10 ay kadar bulk yaptım.Bulkta ipin ucu kaçtı kışın bulk yapacakken hala definasyondan çıkamadım 8 aydan beri definasyondayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çok denedim, aslında aşırı zayıf değildim ama almak istiyordum, ne kadar uğraştıysam olmadı hatta mide rahatsızlığı geçirdim (kusma-isal), en son doktora gittim bağırsaklarımda sorun varmış ilaç aldıktan sonra düzeldi, hamile gibi bağırsaklarımı incelemişlerdi hiç unutmuyorum 😂
yeme alışkanlığı olmayan birisi için kilo almak gerçekten zor olabiliyor, şimdi ise nasıl olsa düzeldi deyip kilo almaya uğraşmıyorum, şu an mutluyum 🙂
1 kg pirinç ye bak nasıl alıyon kiloyu göbeği devir bütün gün yat yemek ye bak bakalım gelmiyr mu kilo.

Top Bottom