ben de 29 unda verdim gümrük beyanname bilgileri gonderildi diyorGeeky gk61 bakabilirsin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
26sinda verdim ben siparişi şuan gümrüğü teslim edildi olarak gözüküyor
ben de 29 unda verdim gümrük beyanname bilgileri gonderildi diyorGeeky gk61 bakabilirsin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
26sinda verdim ben siparişi şuan gümrüğü teslim edildi olarak gözüküyor
Yeni hesap mı açtın? Eski hesapla mı girdin? Mobil veride misin? Uçak moduna aldın mı, silme işlemlerini yaptıktan sonra?Hocam ben sildim temuyu sonra attığınız linkten tıkladım temuya girdi ????? oldu tıkladım çarkı çevirdim 89 geldi sonra uygulama edin diyince play store attı ordan indirdim google ile bağlan dedim sonra açınca yine aynı fiyattan oldu
eski hesaba giriş yaptım mobil verideyim google geçmişimi ve temuyu sildimYeni hesap mı açtın? Eski hesapla mı girdin? Mobil veride misin? Uçak moduna aldın mı, silme işlemlerini yaptıktan sonra?
Ben eski hesaptan deneyince olmamıştı. Yeni hesap açıp annemin telefonundan reklam linkine tıklayarak girdim öyle oldu. Az önce verdim siparişi konu sahibine teşekkür ediyorum.eski hesaba giriş yaptım mobil verideyim google geçmişimi ve temuyu sildim
Yeni hesap açarak dene hocam bi de, temuyu o çarkın yönlendirmesi ile indirmen gerekiyoreski hesaba giriş yaptım mobil verideyim google geçmişimi ve temuyu sildim
Sıcak fırsatlarda konu aç usta, burda kaybolur mesaj, hem herkes görür ordan takip ederİnstagram için takip edermisiniz hem de eğlenirsiniz sayfada
https://www.instagram.com/yorumifikasyon/
Ben de alıcam diye kırk takla attım, sonunda çözebildim, aslında çok basit de, doğru linki bulmak gerekiyormuş. Bende sadece bu instagram linki çalıştıArkadaşımdan ayak üstü telefonunu aldım hemen siparişi verdim bu lanet kampanyayı kullanamasam rahat uyuyamazdim
Bende MNG gözüküyor sende hangi kargo var hocamben de 29 unda verdim gümrük beyanname bilgileri gonderildi diyor
Beyaz varPro stok varmı