Neler Yeni

🔥🔥Yeni Ea Oyunundan İlk Pre-Alpha Trailer Geldi!🔥🔥

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Anonim Ankh

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Telefonun şarjı bitti diye şarja taktım, pc'den aynı yerden aynı hesabımla giriş yaptım, direkt içeri aldı :D
Ben de içerdeğim, garip bir hata
Valla get started'a tıkladım yükleniyor devamlı.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Furkan Görür
telefondan sıraya girdik nasıl olacak şimdi :d 19k kaldı 48dakika

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Anonim Ankh
Valla get started'a tıkladım yükleniyor devamlı.
Ben girdim, tekrar tıkla, anket yaptırdı, buraya amerika falan seçsem daha fazla oyuna erişme şansım olur mu acaba, oyun betalarına katılmam için blge seçtiriyor, mesela oyun burada beta erişime kapalıdır ama amerikada açıktır.
1738616168264.png

ZEO.

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
berkay
Ben girdim, tekrar tıkla, anket yaptırdı, buraya amerika falan seçsem daha fazla oyuna erişme şansım olur mu acaba, oyun betalarına katılmam için blge seçtiriyor, mesela oyun burada beta erişime kapalıdır ama amerikada açıktır.
Alıntıyı görüntüle
olabilir de hocam sonuçta türkiye den bağlanıyorsunuz ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Alıntıyı görüntüle
bu ekran bende böyle kaldı :D

1738616161924.png

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Anonim Ankh

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Furkan Görür
telefondan sıradayım ne olacak :D nasıl yükleme yapacaz 17k kaldı

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Anonim Ankh
Sanırım seçilme şansımı düşürdüm, sevdiğim tarz oyunlarda online'ı falan seçmedim, bu yeni oyun online di mi? Öyleyse kendini online sevmeyen olarak gösteren bir kişiyi neden seçsinlerki
Mesaj otomatik birleştirildi:

223.458 kişiyi kayıt olmak için mi bekliyorum ben şimdi HAHA :kekw:
telefondan sıradayım ne olacak :D nasıl yükleme yapacaz 17k kaldı
Şöyle bir bug oldu bende, siz de deneyebilirsiniz, telefonda hala önümde 10K kişi varken PC'den girdim.
Telefonun şarjı bitti diye şarja taktım, pc'den aynı yerden aynı hesabımla giriş yaptım, direkt içeri aldı :D

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Furkan Görür
ilk testler için yalnızca Avrupa ve Kuzey Amerika'daki oyuncuları kapsıyor. Biz tr olarak avrupaya girebildik EA da :D
Adınızın seçileceğinin garantisi yok, ancak geliştiriciler birkaç bin şanslı oyuncunun davet edileceğini açıkladı. Seçilirseniz, [email protected] adresinden bir e-posta alacaksınız.

Sanırım seçilme şansımı düşürdüm, sevdiğim tarz oyunlarda online'ı falan seçmedim, bu yeni oyun online di mi? Öyleyse kendini online sevmeyen olarak gösteren bir kişiyi neden seçsinlerki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir bug oldu bende, siz de deneyebilirsiniz, telefonda hala önümde 10K kişi varken PC'den girdim.
"telefonda hala önümde 10K kişi varken PC'den girdim.", ilk seferde farklı hesapla mı girmiştiniz pc den yoksa yine aynı hesap mıydı?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Furkan Görür
"telefonda hala önümde 10K kişi varken PC'den girdim.", ilk seferde farklı hesapla mı girmiştiniz pc den yoksa yine aynı hesap mıydı?
aynısı oldu. Telde 16k kişi önümde ama şuan anket dolduruyorum pc de garip. Az önce 220k diyordu

Top Bottom