Merhabalar hangi keycapslarden aldınız manyak duruyor....zKlavyenin ışıklandırmasında herhangi bir sorun yok, standart rgb klavyeler kadar parlaklığı var. Aula F75'le karşılaştırırsanız arada aşırı parlaklık farkı var, F75'teki parlaklık benim kullandığım hiçbir klavyede yok onu da belirtmek isterimV5 modelini stok olarak gelen switch ve keycapslerle kullanacaksınız parlaklık düşük kalıyor. Mor switchler ışığı emiyor ve geçirgenliği düşük. Aynı şekilde keycapslerde az ışık geçiriyor.
Farklı switch ve keycapslerle şöyle görünüyor. End tuşunda creamy purple switch var, renk ve parlaklık farkını oradan görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Tamamda ordaki noktalama tuşları ne oluyorWindows Türkçe ise zaten tuşlar Türkçe oluyor.
Bu Arada arkadaşın aldığı beyaz keycapslar hakkında bilginiz varmı manyak duruyor ya aşık oldumWindows Türkçe ise zaten tuşlar Türkçe oluyor.
Direkt yazılımı var mı hocam windowsa kurulan? Via internetten driver tarzı bir şeydi değil mi?5500tl olan v5te qmk, via yok ama haberiniz olsun.
Parlaklık sizi memnun etmediyse iade etmeyi düşünebilirsiniz. Bu modelin aynı fiyata piano prolu versiyonu olsa çok iyi olurdu. Lineer switche alışınca tactile switch bana çok farklı geldi alışamadım. O sorunu da switch değişmeden çözmüş olurdumO zaman black pianolu modelini alsak ışık sorunu ortadan kalkar gibi hocam. Dediğim gibi sizin klavyenizin seviyesiyle uzaktan yakından alakası yok bendekinin. İade etmeden switch alsam yine aynı paraya geliyor.
Aliexpressten almıştım ama şuan satışı yok.Merhabalar hangi keycapslarden aldınız manyak duruyor....z
Peki benzer bir keycaps varmıdır?Parlaklık sizi memnun etmediyse iade etmeyi düşünebilirsiniz. Bu modelin aynı fiyata piano prolu versiyonu olsa çok iyi olurdu. Lineer switche alışınca tactile switch bana çok farklı geldi alışamadım. O sorunu da switch değişmeden çözmüş olurdum
Aliexpressten almıştım ama şuan satışı yok.
Parlaklık sizi memnun etmediyse iade etmeyi düşünebilirsiniz. Bu modelin aynı fiyata piano prolu versiyonu olsa çok iyi olurdu. Lineer switche alışınca tactile switch bana çok farklı geldi alışamadım. O sorunu da switch değişmeden çözmüş olurdum
Aliexpressten almıştım ama şuan satışı yok.
Via İnternetten driver tarzı bir şey değil yanlış anlaşılmasın. Web driver ve via farklı şeyler. Via tamamen open source ve sınırı yok rgb, tuş atama konusunda. Web driver ve normal driver üretici sana hangi ayarları sunuyorsa o. Mesela viada kısayol tuşları atama vs yapabilirsiniz veya screen ambilight rgb modları yapılabilir ama Web driver ve normal driverda yapılamaz çünkü ledler, keyler birbiriyle haberleşemez.Direkt yazılımı var mı hocam windowsa kurulan? Via internetten driver tarzı bir şeydi değil mi?
Keycapsleri bilmiyorum. Tuşlara bakarak yazmıyorsanız da tüm tuşlar Türkçe klavyedeki gibi yerinde. Noktaya basınca ş yazıyo mesela.Merhabalar hangi keycapslarden aldınız manyak duruyor....z
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamda ordaki noktalama tuşları ne oluyor
Bu Arada arkadaşın aldığı beyaz keycapslar hakkında bilginiz varmı manyak duruyor ya aşık oldum
Evet orası zaten mühim değil ben oyun oynayan ve yazı yazan biriyim noktalam isaretleri için mesela ctrl mi bascaz o sorun xdVia İnternetten driver tarzı bir şey değil yanlış anlaşılmasın. Web driver ve via farklı şeyler. Via tamamen open source ve sınırı yok rgb, tuş atama konusunda. Web driver ve normal driver üretici sana hangi ayarları sunuyorsa o. Mesela viada kısayol tuşları atama vs yapabilirsiniz veya screen ambilight rgb modları yapılabilir ama Web driver ve normal driverda yapılamaz çünkü ledler, keyler birbiriyle haberleşemez.
Keycapsleri bilmiyorum. Tuşlara bakarak yazmıyorsanız da tüm tuşlar Türkçe klavyedeki gibi yerinde. Noktaya basınca ş yazıyo mesela.
Türkçe klavyede hangi tuşta kullanıyorsanız onda kullanıyorsunuz. Sadece üstündeki harf değişik.Evet orası zaten mühim değil ben oyun oynayan ve yazı yazan biriyim noktalam isaretleri için mesela ctrl mi bascaz o sorun xd
Yav tamam işte ama . Tuşu ö mesela ben . Tuşunu nasıl . Olarak kullanacagım kısayol vs. Mi var?Türkçe klavyede hangi tuşta kullanıyorsanız onda kullanıyorsunuz. Sadece üstündeki harf değişik.
Hayrı alt shift yapıyorsun windowsu türkçe yapıyorsun o nokta tuşuna bastığında ö harfi çıkıyor meselaYav tamam işte ama . Tuşu ö mesela ben . Tuşunu nasıl . Olarak kullanacagım kısayol vs. Mi var?
Tamam anladım . Yazcamız zaman ne oluyor peki?Hayrı alt shift yapıyorsun windowsu türkçe yapıyorsun o nokta tuşuna bastığında ö harfi çıkıyor mesela
Hocam valla ben anlamadım ki open source olsa bile mesela ben bir via linkinden rgb modları deniyordum dalga modu bile kötü. Diğer tüm klavyelerde her farklı tuşa bastığında ayrı ayrı dalga oluşurdu ama monsgeekte atıyorum a bastın tam dalga yayılacakken D ye basınca bu sefer a daki rgb kapanıp D den yanıyor. Yani RGB modları bile bir garip. Dediğiniz şekilde rgb modları vs. nasıl ayarlanıyor bilmiyorum tabi ama ben pek alışamadım bu via olayına. Ben şimdi 5500 lüğü alırsam windowsa kurabileceğim bir program ile mi kullanabileceğim hocam?Via İnternetten driver tarzı bir şey değil yanlış anlaşılmasın. Web driver ve via farklı şeyler. Via tamamen open source ve sınırı yok rgb, tuş atama konusunda. Web driver ve normal driver üretici sana hangi ayarları sunuyorsa o. Mesela viada kısayol tuşları atama vs yapabilirsiniz veya screen ambilight rgb modları yapılabilir ama Web driver ve normal driverda yapılamaz çünkü ledler, keyler birbiriyle haberleşemez.
Keycapsleri bilmiyorum. Tuşlara bakarak yazmıyorsanız da tüm tuşlar Türkçe klavyedeki gibi yerinde. Noktaya basınca ş yazıyo mesela.
Zaten Windows'u türkçe yaptığı zaman tekrar tekrar yapmana gerek yok yani her zaman o nokta yerinde ö çıkcakTamam anladım . Yazcamız zaman ne oluyor peki?