İyi günler ben bu taktiği denedim arkadaşlar aj159 nl p modeli var fakat satıcı yanıltıcı yapmis nl modeli sadece satarken sepette yazan yani düşük versiyon 3311 var içinde onu almayacağım fakat aj159mc var bir de 3338 var içinde sizce 471 tl ye onu almak mantıklı mi çok şey denedim pro modelini uyguna alamadım indirim kendi telefonumda gozukuyor ama sipariş verdiğim için olmuyir baska telefonda indirim gozuktu sepete ekledim bu sefer indirimi sildi hesap açınca pro degil p modeline de raziydim zaten yani anlayacaginiz sadece mc modeli var indirimli
Alakası yok. Geçmiş sayfalarda ekran görüntüsü paylaştımKredi dediğiniz bu mu ? Ben şimdi sepeti onaylarsam bana bedavadan 3,300tl mi verecek yani
Alıntıyı görüntüle
Bir önceki siparişin tutarı düşük olduğu için yeterli jetonun yok. Benim başlangıç noktam 1049+vergi ile ajazz 159pro siparişiydi. Bir kere 1679 TL den aldım ve sonrasında sürekli kredi iadeleriyle toplam 13 mouse almışım. Şu instagram kampanyasından da 5 tane almışım. Bugün olan indirimler ile fiyat düzeltmesinden 1200 lira geri kredi aldım. 18 mouse için 14271,92 TL harcamışım ve gelecek olan 1432 tl kredi var. Onunla da bir tane daha alırım 19 olur mouse sayısı. Ortalama maliyet 750 tl civarı olur. Bu arada çok sipariş olunca güncelleme gecikmeleri filan oluyor. 3 gün boyunca güncelleme olmaz ise müşteri hizmetlerine "paketim nerede, güncelleme olmuyor" filan yazarsanız bazen özür dileyip %20 indirim kuponu veriyor.Bu bende tek mouse siparsinde olmuyor. Bir siparis daha istiyor.
Aynen bu şekilde üstüste defalarca aldımAlıntıyı görüntüle
wincredit yazıp aj159 pro aldığında bu fiyat oluyor 1000 TL kredi veriyor 600 e gelmiş gibi oluyor verdiği kredi ile ucuza birdaha alınabilir
Abi sen dükkan aç bariBir önceki siparişin tutarı düşük olduğu için yeterli jetonun yok. Benim başlangıç noktam 1049+vergi ile ajazz 159pro siparişiydi. Bir kere 1679 TL den aldım ve sonrasında sürekli kredi iadeleriyle toplam 13 mouse almışım. Şu instagram kampanyasından da 5 tane almışım. Bugün olan indirimler ile fiyat düzeltmesinden 1200 lira geri kredi aldım. 18 mouse için 14271,92 TL harcamışım ve gelecek olan 1432 tl kredi var. Onunla da bir tane daha alırım 19 olur mouse sayısı. Ortalama maliyet 750 tl civarı olur. Bu arada çok sipariş olunca güncelleme gecikmeleri filan oluyor. 3 gün boyunca güncelleme olmaz ise müşteri hizmetlerine "paketim nerede, güncelleme olmuyor" filan yazarsanız bazen özür dileyip %20 indirim kuponu veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu benim için bir eğlence. 2 sattım 2 hediye ettim. Kar 0 şu an. Amaç kar değil zaten.Abi sen dükkan aç bari
O kadar mouseyi vitrine dizmek için mi aldın.. Amaç kar olmasa başka ürün alırsın neden mouse alasın . 14k gibi bir parayı Çinli bir siteye bağlamışsın. Ürün bozuk gelme riski vs. Amaç bana hiç de eğlence gibi gelmedi.Bu benim için bir eğlence. 2 sattım 2 hediye ettim. Kar 0 şu an. Amaç kar değil zaten.
Her zaman senin gibi tipler çıkar ve samimi bir şekilde verilen bilgileri sorgular ve yalancılıkla suçlar insanı. Kişi endinden bilir işi. Hediye ettiklerimi eşe dosta veriyorum. Bu forumda bir kardeşim yok ve kimseyi de tanımıyorum. Çevremde tanıdık yeterince var. Benim bir eğlencem de senin gibilerin kıskançlığı. Amaç kar olsa ne olmasa ne. Burada bilgi paylaşımı yapıyorum. Bunu fıtsata çevirip kar eden de olabilir. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Allah herkese bol kazanç versin. 14k benim için büyük bir rakam değil. Bu forumda ismini paylaşmayacağım bir kullanıcıya 40 dolar değerinde steam kodu hediye etmişliğim de var.O kadar mouseyi vitrine dizmek için mi aldın.. Amaç kar olmasa başka ürün alırsın neden mouse alasın . 14k gibi bir parayı Çinli bir siteye bağlamışsın. Ürün bozuk gelme riski vs. Amaç bana hiç de eğlence gibi gelmedi.
Ha madem eğlencesindesin burada almaya çalışıp alamayan kardeşlerimize 1-2 tane hediye et .