Neler Yeni

Alttaki Sistem Belittiğim Bütçeye Göre İyimidir

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Cücümbiş
butceyı arttırabılırsem değiştirebilirim
hacım sıvı soğutucuya 4k vermek yerine 2kya güzel bir kule tipi alabilirsin bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok ki?

Kingston 1TB NV3 SSD ve
GIGABYTE B650 anakart güncellemesiyle alırsan, 35.376,36 TL tutuyor. Bu şekilde alman halinde sistemin bir eksiği gediği kalmıyor. Bir süre stok fanla idare edip paran çıkıştığında da bu kule tipi soğutucuyu alırsan fazlasıyla yeterli olur güven bana.

truva0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
necati baş
hacım sıvı soğutucuya 4k vermek yerine 2kya güzel bir kule tipi alabilirsin bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok ki?

Kingston 1TB NV3 SSD ve
GIGABYTE B650 anakart güncellemesiyle alırsan, 35.376,36 TL tutuyor. Bu şekilde alman halinde sistemin bir eksiği gediği kalmıyor. Bir süre stok fanla idare edip paran çıkıştığında da bu kule tipi soğutucuyu alırsan fazlasıyla yeterli olur güven bana.

hocam söylediğiniz eklemeleri yaptım
işlemcinin stok sogutucu ile kullanılması onerılımıyordu çok yüksek derecelere çıkıyordu o yüzden bende hiç sorun yaşamamak adına ekledım sogutucuyu

bütçeyi yükseltebilirsem alıcagım doneme kadar sıvı soğutmada eklemek isterım yukarıda göstermiş oldugum yeterlimidir

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Cücümbiş
hocam söylediğiniz eklemeleri yaptım
işlemcinin stok sogutucu ile kullanılması onerılımıyordu çok yüksek derecelere çıkıyordu o yüzden bende hiç sorun yaşamamak adına ekledım sogutucuyu

bütçeyi yükseltebilirsem alıcagım doneme kadar sıvı soğutmada eklemek isterım yukarıda göstermiş oldugum yeterlimidir
öyle bir şey yok aynı işlemci var stok soğutucuyla 1 ay kullandım hiçbir sıkıntısı yok sonra cebimde para olunca kule tipine geçtim attığım linktekini aldım dediğimi yap güven bana ya sıvı soğutucuya gerek yok bu çok ısınan bi islemci degil bosuna para verme

Top Bottom