hacım sıvı soğutucuya 4k vermek yerine 2kya güzel bir kule tipi alabilirsin bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok ki?butceyı arttırabılırsem değiştirebilirim
hocam söylediğiniz eklemeleri yaptımhacım sıvı soğutucuya 4k vermek yerine 2kya güzel bir kule tipi alabilirsin bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok ki?
Kingston 1TB NV3 SSD ve
GIGABYTE B650 anakart güncellemesiyle alırsan, 35.376,36 TL tutuyor. Bu şekilde alman halinde sistemin bir eksiği gediği kalmıyor. Bir süre stok fanla idare edip paran çıkıştığında da bu kule tipi soğutucuyu alırsan fazlasıyla yeterli olur güven bana.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
öyle bir şey yok aynı işlemci var stok soğutucuyla 1 ay kullandım hiçbir sıkıntısı yok sonra cebimde para olunca kule tipine geçtim attığım linktekini aldım dediğimi yap güven bana ya sıvı soğutucuya gerek yok bu çok ısınan bi islemci degil bosuna para vermehocam söylediğiniz eklemeleri yaptım
işlemcinin stok sogutucu ile kullanılması onerılımıyordu çok yüksek derecelere çıkıyordu o yüzden bende hiç sorun yaşamamak adına ekledım sogutucuyu
bütçeyi yükseltebilirsem alıcagım doneme kadar sıvı soğutmada eklemek isterım yukarıda göstermiş oldugum yeterlimidir