Neler Yeni

Oem keyi başka pc de kullanılırmı

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
msbsb
Binbir key üzerinden oem diye aldığım keyi şuan başka bir arkadaşımda kullanılıyor aldığım sitenin desteğine yazdım ve bu key oemdir microstofu arayıp sorabilirsiniz dediler ama benim bildiğim oem 1 pc ye özgüdür ben etkinleştirdikten sonra arkadaşım nası etkinkleştirebiliyor

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Satürn
demek ki oem değil.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
snop02
Binbir key üzerinden oem diye aldığım keyi şuan başka bir arkadaşımda kullanılıyor aldığım sitenin desteğine yazdım ve bu key oemdir microstofu arayıp sorabilirsiniz dediler ama benim bildiğim oem 1 pc ye özgüdür ben etkinleştirdikten sonra arkadaşım nası etkinkleştirebiliyor
microsoft keyi kilitleyene kadar etkinleştirebildigin kadar etkinleştirirsin oem/retail farketmeksizin..
aynı oem 6 pc
retail 14 pc

siyabent

80+ Bronze
dostum öyle bi durum varsa kodu banada atsana bende kurtulayım şu yazıdan :D valla mesajdan beklerim kodu
1739030180936.png

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
snop02
demek ki oem değil.
oem keyi insanlar karıstırıyor:
pc ureticileri urunlere keyi girince microsoft a bildirip keyi kilitler oem dedigimiz bu.
internet veya free oem olursa microsoft keyi kilitleyene kadar kullanırsın..insanlar burada yanılıyor işte.

siyabent

80+ Bronze
Ondan kurtulmanın başka yolu var ben yıllardan beri yaparım hiçbişey de olmuyor.
yok ya hocam bende 10 yıldır bahsettiğiniz şeyleri kullanıyordumda dedim altta yazacak iki kelime yüzünden fason şeyler denemeye gerek yok

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan
Bana da key lazım şuan en ucuz nereden bulabilirim?

Top Bottom