Neler Yeni

🔥İndirim 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥

Gurkanpiro

80+ Platinum
:D öyle zaten. 2. elde 400tlye aldığım 7.1 gamepower bundan 10 kat daha iyi ses kalitesi veriyor ve ses kastırıyor. Bu kulaklığın bu parayı hak ettiğini düşünen razer fanboyundan başka bir şey değildir. Kronik olarak dip ses sorunundan bahsetmiyorum bile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok olur mu razer bu her modeli kaliteli. Düzgün çalışmayan 7.1 sistemi. bim kulaklığıyla kapışacak düzeyde ses kasma vb varken gamepower havit alınır mı
Oyle bir yazılım varki neymiş seri numarasını yazacakmısjm oho açmaya calısırken sınır küpü oldum

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Ali Mert Okuducu

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Ali Mert Okuducu
Harbiden ya okadar heycanlanmıştım razerım var diye beş para etmezmiş
Bu konudaki dahil çoğu kişiye anlatamıyorum. Sarı siteden az kullanılmış gp mihawk aldım 10 numara ses kasılıyordu. c3w geçmesem değiştirmezdim bile

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Fettah Özalp
Neye göre çöp? Fiyat bandında alanlarında v2x i geçen kaç model var? Müzik dinleyen, film izleyen casual kullanıcı için mi çöp yoksa FPS odaklı, ses kasmaya çalışan kullanıcı için mi çöp? Şunları bile cevaplamadan çöp deyip geçmişiniz kardeşim insan açıklama yapar. Müzik, film odaklı bı kulaklik değil kesinilikle ama oyunlarda ses kasmak istiyorsan 7.1i de aktiflesitrdiginde bu bütçede tercih edilebilecek bı model. Mikrofonu sıradan bir kullanıcıyı gayet idare edebilecek seviyede. Uzun kullanımlarda hafif olduğundan ve kafaya değen kısmı iyi iş yaptığından çok rahatsız etmiyor. Her şeyi geçtim şu fiyatta çöp diye nitelendirdiğin bir ürünün konusunu niye sıcak fırsatlara açarsın?=D
şu konudaki az başka insanların mesajını oku anlat anlat dilimde tüy bitmedi. siz alın ama f/p razer gaimng felan :D

Bu konudaki dahil çoğu kişiye anlatamıyorum. Sarı siteden az kullanılmış gp mihawk aldım 10 numara ses kasılıyordu. c3w geçmesem değiştirmezdim bile
hacı anlamazlar babasının tapulu malı sanki övdükçe övüyor eleman

Oyle bir yazılım varki neymiş seri numarasını yazacakmısjm oho açmaya calısırken sınır küpü oldum
3 saat sürdü onu açmam, yazılımda yazılım olsa damdan düşme 7.1 iş görse bari

siyabent

80+ Bronze

siyabent

80+ Bronze

Clayz

80+ Silver
ilk gaming kulaklığınız mı hocam yoksa başka bir kulaklıktan mı geçtiniz
razer kraken cloud core felanda kullandım yanı tabıkı fark var ama benım ıcın cok buyuk fark yaratmadı valla

Bay Moris

80+
Çoğu kulaklığın yanlış kullanıldığını düşünüyorum. Geçn Ağustos ayından CSGo2 seçkin satın aldım. Yıl sonuna kadar dünya generali olup madalya aldım. Ses kastım, info verdim. Her işimi gördüm. Pahalı kulaklıklardan konfor olarak tabii ki fark var ama çok pahalı kulaklıklar, 7.1 surround gibi size farklı bir avantaj vermiyor. Kampanyalı bir fırsat gelirse konforlu bir kulaklıkla değiştirmeyi düşünüyorum ama acelem yok, çalıyor ve işimi görüyor.. Bf1, Hell Let Loose, İsonzo oynuyorum bu arada. Razer'a leş diyorsanız bu kulaklığa kim bilir ne dersiniz? Neye göre leş?

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    298.7 KB · Hit: 25
  • 2.jpg
    2.jpg
    328 KB · Hit: 24
  • 3.jpg
    3.jpg
    272.2 KB · Hit: 23

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Fettah Özalp
Çoğu kulaklığın yanlış kullanıldığını düşünüyorum. Geçn Ağustos ayından CSGo2 seçkin satın aldım. Yıl sonuna kadar dünya generali olup madalya aldım. Ses kastım, info verdim. Her işimi gördüm. Pahalı kulaklıklardan konfor olarak tabii ki fark var ama çok pahalı kulaklıklar, 7.1 surround gibi size farklı bir avantaj vermiyor. Kampanyalı bir fırsat gelirse konforlu bir kulaklıkla değiştirmeyi düşünüyorum ama acelem yok, çalıyor ve işimi görüyor.. Bf1, Hell Let Loose, İsonzo oynuyorum bu arada. Razer'a leş diyorsanız bu kulaklığa kim bilir ne dersiniz? Neye göre leş?
Öncelikle tebrik ederim, Leş değil 2.5k gibi fiyatları hal etmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,981
Üyeler
167,756
Son üye
sevimci
Top Bottom