Neler Yeni

9800x3D Fiyat performans Soğutma Tavsiyesi + gerekirse uyumlu kasa

oemKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsocan
Arkadaşlar merhaba. İşlemciyi aldım Snowman soğutucu ile tabiri yerinde Bu vahşi işlemciyi dizginleyemedim. Anakart X870 tomahawk Tavsiyesi olan varsa özellikle fiyatı bandında en iyi soğtucu (Bu arada bütce 5k) nedir? Diğer konulara baktım herkes kendine göre güzel demiş ama neden güzel olduğunu ya da ne kadar dereceleri gördüğünü söylememiş. Kullanan varsa önceliğim Msi (KARDEŞİM DAHA İYİLERİ VAR DERSENİZ SEVE SEVE İNCELERİM) Kafam çok karıştı. Tavsiyesi olan varsa mutlu olurum. (bu kadar şey aldın neden soğtucu düşük seçtin demeyin elimden gelen herşeyi kullandığım için kala kala 5-6 liram kaldı nokta atışı yapmalıyım. Gerekirse kasa +soğutucu kombinasyonuda devereye girebilir. Kasa ise

Vento Vg12A FSP 650W 80+ 4x120MM RGB Fan

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Yunus Emre Uzun
Arkadaşlar merhaba. İşlemciyi aldım Snowman soğutucu ile tabiri yerinde Bu vahşi işlemciyi dizginleyemedim. Anakart X870 tomahawk Tavsiyesi olan varsa özellikle fiyatı bandında en iyi soğtucu (Bu arada bütce 5k) nedir? Diğer konulara baktım herkes kendine göre güzel demiş ama neden güzel olduğunu ya da ne kadar dereceleri gördüğünü söylememiş. Kullanan varsa önceliğim Msi (KARDEŞİM DAHA İYİLERİ VAR DERSENİZ SEVE SEVE İNCELERİM) Kafam çok karıştı. Tavsiyesi olan varsa mutlu olurum. (bu kadar şey aldın neden soğtucu düşük seçtin demeyin elimden gelen herşeyi kullandığım için kala kala 5-6 liram kaldı nokta atışı yapmalıyım. Gerekirse kasa +soğutucu kombinasyonuda devereye girebilir. Kasa ise

hocam ucuz bir şey arıyorsanız şu ürün gerçekten fiyatında rakipsiz

oemKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsocan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna yakın bir msi tavsiyen var mı yoksa bu onlardan daha mı iyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı Beklediğimden daha düşük Hatta bunun yanında iyi bir kasa bile alabilirim. Var mıdır güzel bir kasa + bununla kullanabilceğim. Tek şart önde type-c giriş olsun

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EREN

Fiyatı Beklediğimden daha düşük Hatta bunun yanında iyi bir kasa bile alabilirim. Var mıdır güzel bir kasa + bununla kullanabilceğim. Tek şart önde type-c giriş olsun
Msı dan dağa iyi alabilceğin en iyisi diyebilirim zaten msi ponpası bozuluyo

Gurkanpiro

80+ Platinum

Şuanlık en iyi sogutuculardan

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EREN

Ekran kartın nedir acaba

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
ulaş dursun
enermaxı tercih et jon snowun attığı

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EREN

oemKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsocan
Sence 650 w psu yetcekmi yetmicek
onu değiştirdim indirime giren kupon ile nzxt c750 aldım baya uyguna geldi. sorun yaşamadım daha ama akıl akıldan üstündür yetmez mi?

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
EREN
onu değiştirdim indirime giren kupon ile nzxt c750 aldım baya uyguna geldi. sorun yaşamadım daha ama akıl akıldan üstündür yetmez mi?
750w yeterlidir

Artıc III 360 alabilirsin hayırlı olsun şimdiden

Top Bottom