Neler Yeni

RAZER BLACKSHARK V2 X Alınır mı?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Sercan GÖKALP
araştırmaktayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık hakkında düşüncelerin nedir
Ben sen mouse arıyorsun sandım ben şu konuyla karıştırdım kusura bakma 😂 kulaklık normal ortalama bir kulaklık malzeme kalitesi çok da ahım şahım değil ama idare eder zaten o fiyat alacaksın herhangi bir kulaklık muhtemelen aynı kalitede olacaktır

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
kulaklığı 1 yıla yakın bir süredir kullanıyorum henüz bozulma vs olmadı tek sorunu yükseltme ayarı kilitlemesi olmadığı için çabuk gevşeyebiliyor ama kafada sabit kalıyor ben memnunum

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
1 aydır kullanıyorum bence güzel kaliteli mikrofonu falan. Oyunlarda iyi ses kasma vb oluyor. .

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Akif Erdem
1.4k'ya gayet iyi kullanıyorum.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Ben sen mouse arıyorsun sandım ben şu konuyla karıştırdım kusura bakma 😂 kulaklık normal ortalama bir kulaklık malzeme kalitesi çok da ahım şahım değil ama idare eder zaten o fiyat alacaksın herhangi bir kulaklık muhtemelen aynı kalitede olacaktır
almanyadan alıyorum işte 1400 TL'ye gayet iyi olduğunu düşünüyorum fiyatına göre

1.4k'ya gayet iyi kullanıyorum.
aldırttım ya herkes kötü yorum yapmış ama kulllananlarda baya memnum bi anlayamadım:(

max 2000 tl şeklinde mouse önerilerinizide beklerim

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Akif Erdem
almanyadan alıyorum işte 1400 TL'ye gayet iyi olduğunu düşünüyorum fiyatına göre

aldırttım ya herkes kötü yorum yapmış ama kulllananlarda baya memnum bi anlayamadım:(

max 2000 tl şeklinde mouse önerilerinizide beklerim
Ben az önce temudan aj159pro aldım 740 TL'ye gayet iyi trden alsan 1.5 falan zaten ucuza gelir hem, kulaklık içinse trde 1.400e daha iyisini bulamazsınız zaten..

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Ben az önce temudan aj159pro aldım 740 TL'ye gayet iyi trden alsan 1.5 falan zaten ucuza gelir hem, kulaklık içinse trde 1.400e daha iyisini bulamazsınız zaten..
ajajjın bir yazılımı varmıdır makro atamak veya tuşlara klavye işlevi atamak gibi?

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Akif Erdem
ajajjın bir yazılımı varmıdır makro atamak veya tuşlara klavye işlevi atamak gibi?
Var sanırım evet internette görmüştüm. Yazılımı var ama detaylı bilmiyorum araştırırsanız biraz bulabilirsiniz, fiyatına göre gayet iyi mouse Türkiyeden alsanız 2 katına attack shark,vxe falan alacaksınız bu mouse çok daha donanımlı onlara göre

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Var sanırım evet internette görmüştüm. Yazılımı var ama detaylı bilmiyorum araştırırsanız biraz bulabilirsiniz, fiyatına göre gayet iyi mouse Türkiyeden alsanız 2 katına attack shark,vxe falan alacaksınız bu mouse çok daha donanımlı onlara göre
ben bu mouse 1hafta önce duydum ve tercih etme sebeblerini anlamıyorum ne var bu mouste bu kadar tercih edilecek

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Akif Erdem
ben bu mouse 1hafta önce duydum ve tercih etme sebeblerini anlamıyorum ne var bu mouste bu kadar tercih edilecek
Fiyatı çok uygun, sensörü güzel, hz yüksek kablolu,wireless,bluetooth kullanım, şarj istasyonu vs.

Kaanwqade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Kaan
Top Bottom