Bilgisayardan hiç anlamıyorum önerebileceğiniz mala anlatır gibi youtube kanalı vs. var mı ?
Ben de anlamıyorum hiç bilgisayarlardan ama telefonlardan biraz anlarım
Önce parçaları ve görevlerini öğrenmeye başlayabilirsinBilgisayardan hiç anlamıyorum önerebileceğiniz mala anlatır gibi youtube kanalı vs. var mı ?
Reis Kanal Önermicem Ama 2 Senedir Pc Var Bende Pc Alınca Öğreniyorsun Ve Forumlarda Takılınca Fln Böyle Çok Kasma Ben De Diyordum Bir Sürü Parça Var Falanda Öğreniyon ZatenBilgisayardan hiç anlamıyorum önerebileceğiniz mala anlatır gibi youtube kanalı vs. var mı ?
Bilgisayardan hiç anlamıyorum önerebileceğiniz mala anlatır gibi youtube kanalı vs. var mı ?
Sıfırdan her şeyine ogrenmek istiyorsun
Eyvallah![]()
Telefonunu Ãıkra
Ara sıra kitle bilinçlendirmek adına bilgisayar rehber videoları atıyorum. Bunlar parça rehberleri veya darboÄaz gibi kavramlar Åeklinde olabiliyor. Videoları kendime has bir stilde editleyerek eÄlence ve bilgiyi aynı anda vermeye çalıÅıyorum. Bunu yaparken de en optimal anlatımı...www.youtube.com
bu adam bu işin duayeniBilgisayardan hiç anlamıyorum önerebileceğiniz mala anlatır gibi youtube kanalı vs. var mı ?