Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Birkan Öztürk
bende düşününce 3800 çok geldi ama yapacak bir şey yok diyorum şuan alacaz mecbur klavyesiz kaldık ama siyah alasım yok beyazda via yok napsam bilemedim
Via bence çok önemli değil. Switch ve ışık liddeti daha önemli. Bende alacağım da siyah ve beyaz arasında aşırı git gel yapıyorum şu anda.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Via bence çok önemli değil. Switch ve ışık liddeti daha önemli. Bende alacağım da siyah ve beyaz arasında aşırı git gel yapıyorum şu anda.
bende aynı şekildeyim via ne ki onuda bilmiyorum keycaps var elimde ama ben purple pro switchleri beğendim yoksa direkt beyazı çekicem ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

cümle pek anlaşılmamış beyazın keycapsleri ve switchlerini beğenmiyorum elimde keycaps var ama purple pro switcleri çok beğeniyorum onları alırsamda bana çok pahalıya patlıyacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Birkan Öztürk
bende aynı şekildeyim via ne ki onuda bilmiyorum keycaps var elimde ama ben purple pro switchleri beğendim yoksa direkt beyazı çekicem ama

cümle pek anlaşılmamış beyazın keycapsleri ve switchlerini beğenmiyorum elimde keycaps var ama purple pro switcleri çok beğeniyorum onları alırsamda bana çok pahalıya patlıyacak
O zaman beyaz kasa için uğraşma bence al purple switchliyi mis gibi takıl

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
O zaman beyaz kasa için uğraşma bence al purple switchliyi mis gibi takıl
ya elimde keycapsi var ama switchler çok pahalıya geliyor yoksa alacağım beyaz daha hoş duruyor sistemlerde ancak o kadar param yok maalesef

ses farklarıda bu şekilde via ne bilmiyorum ama bu switclerinde sesi öyle kötüde değil napsam acaba

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer
ya elimde keycapsi var ama switchler çok pahalıya geliyor yoksa alacağım beyaz daha hoş duruyor sistemlerde ancak o kadar param yok maalesef

ses farklarıda bu şekilde via ne bilmiyorum ama bu switclerinde sesi öyle kötüde değil napsam acaba
Eğer kişiselleştirme meraklısı değilseniz via olmayan da alınır. Ben çok uğraşıyorum mesela viasız sarmıyo.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Eğer kişiselleştirme meraklısı değilseniz via olmayan da alınır. Ben çok uğraşıyorum mesela viasız sarmıyo.
@freygasm hocam gaminggen gine hatalı klavye gönderdi onuda 14 iş günü içinde anca bakarız dediler bende klavyeyi iade ettim akko shine throughdan daha iyisi yok değil mi hissiyat olarak ne dersiniz.Başka seçeneğim var mı 3500tlye

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer
@freygasm hocam gaminggen gine hatalı klavye gönderdi onuda 14 iş günü içinde anca bakarız dediler bende klavyeyi iade ettim akko shine throughdan daha iyisi yok değil mi hissiyat olarak ne dersiniz.Başka seçeneğim var mı 3500tlye
400daha çıkıp m1e yapışsana :D

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
400daha çıkıp m1e yapışsana :D
Valla hocam tuşları aşırı hassas mı onun bilemedim.Şöyle sorayım piano prodan daha iyi hissiyatı var mı bide çok mu hassas dracula geçmişti elime aşırı hassastı ondan geri gönderdim klavyeyi şimdide iade aldırdım yarın para yatıcak

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,498
İsim
yusuf ecer
Valla hocam tuşları aşırı hassas mı onun bilemedim.Şöyle sorayım piano prodan daha iyi hissiyatı var mı bide çok mu hassas dracula geçmişti elime aşırı hassastı ondan geri gönderdim klavyeyi şimdide iade aldırdım yarın para yatıcak
Aksine daha ağır purple olan. Tactile çünkü

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aksine daha ağır purple olan. Tactile çünkü
Galiba hissiyatı felanda güzel piano proyla karşılaştırınca evet derseniz alıcam kredim felanda yatmış kredi kartından nakit avans çekip yapıştırıcam.
Siz akko piano promu yoksa purpleımı tercih edersiniz ona göre alıcam.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
İsik konusunda isim yok kisillestirme yapiyorum gerek makro atamasi gerek switch ve keypcaps

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
He bide v3 mü v5 mi bataryası çokta önemli değil benim için açıkcası

Top Bottom