Neler Yeni

Sahibinden Mağazası AERO Bilgisayar BOZUK RAM satışı

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Memo Demir
Merhabalar,

Sahibinden'de neredeyse aranan her bilgisayar donanımını satan AERO BİLGİSAYAR'dan ben de dolandırıldım. Forumda çok uyarmışlar ancak ben biraz geç gördüm. 2x16 ddr5 ram aldım ancak bozuk çıktı şu an telefonlarıma çoğu zaman cevap vermiyorlar verdiklerinde de geçiştiriyorlar birazdan dükkanlarına gidip yüz yüze konuşacağım. Belki bir kişiyi uyarmış olurum diye konu açmak istedim. DİKKAT EDİN
AERO BİLGİSAYAR dolandırıcı.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Mehmet

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
yasin uzbilekk
Bende ryzen 5 işlemci almaya gidicektim bir kaç güne bunu gördüğüm iyi oldu vazgeçtim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
baba merhaba
Bende PSU düşünüyordum şimdi vazgeçtim eyvallah
Ben İnci bilgisayar dan anakart aldım sorunsuzdu. Bunuda ekleyeyim.

dithyramb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Memo Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de denk gelen arkadaşlara sorayım bu olayın kavga gürültüsüz hukuksal bir çözümü var mı yoksa paraya güle güle diyor muyuz :)

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Mehmet
Bir de denk gelen arkadaşlara sorayım bu olayın kavga gürültüsüz hukuksal bir çözümü var mı yoksa paraya güle güle diyor muyuz :)
bunlar aynı işi yıllardır yapıyor, artık ifşalansa bile isim değiştirme ihtiyacı bile duymuyor

kısaca hukukla vs. çözemezsin

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yunus Şahin

Güle güle desen iyi olur gibi. Birisi arkadaşlarıyla dövmeye gidecekti babası bakıyor diyordu dükkâna. Ne oldu bilmiyorum. :D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herifler sistemin bugunu bulmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Klavye
Merhabalar,

Sahibinden'de neredeyse aranan her bilgisayar donanımını satan AERO BİLGİSAYAR'dan ben de dolandırıldım. Forumda çok uyarmışlar ancak ben biraz geç gördüm. 2x16 ddr5 ram aldım ancak bozuk çıktı şu an telefonlarıma çoğu zaman cevap vermiyorlar verdiklerinde de geçiştiriyorlar birazdan dükkanlarına gidip yüz yüze konuşacağım. Belki bir kişiyi uyarmış olurum diye konu açmak istedim. DİKKAT EDİN
AERO BİLGİSAYAR dolandırıcı.
Andromeda bilgisayar 2.el malları jelatinleyip sıfır diye satıyorlar

Top Bottom