Neler Yeni

🔥İndirim Nothing Phone 2A 12 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) 18.449 TL

manake

80+
sen muhtemelen redmi ve pocolardan bahsediyorsun xiaominin malzeme kalitesi çok uzun yıllardır iyi

evet hocam onlardan bahsediyordum.4 sene mi note 10 kullandım, 4 sene boyunca hep kılıf takılıydı, kılıf arasından giren tozlar kasayı hep çizdi. bundan dolayı pek başarılı bulmuyorum, belki diğer telefonlarda da böyledir.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Ali
Nothing 1 kullanmış birisi olarak 2A modelini gözü kapalı aldım. Spigen 45w ile gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Amazon üzerinden üç taksit ile (vade farksız) bir satıcıdan aldım. Türkiye cihazı ve kutudaki IMEI ile tutuyor.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Buğra Aykaç
Bu telefon fena gibi durmuyor ama Honor 200'ün donanım, ekran vs.konularda yanına pek yaklaşamaz.

İgito

80+ Bronze
Bana sorarsanız Nothing phone derim.önceliğiniz nedir? Oyun, kamera, batarya, güncelleme desteği?
s24fe kullanıyorum zaten telefon ihtiyacım yok :) sadece merak edip sormuştum ikisi arasındaki farkı

manake

80+
Bu telefon fena gibi durmuyor ama Honor 200'ün donanım, ekran vs.konularda yanına pek yaklaşamaz.

Haklısınız, Android kullanıcıları genelde tüm özellikleri kağıt üzerinde karşılaştırarak telefon alıyor, fakat iphone kullanıcıları bunu hiç önemsemiyor.Nothing phone'u diğer android cihazlar ile bir kefeye koymamak gerekli bence. Herkes bir kere nothing kullandıktan sonra bu dediğimi anlayacak.

bence nothing, kağıt üzerinde aynı gibi gözüküyorlar ama nothing'in içerisinde bloatware olmadığı için çok daha hızlı bir telefon.
hocam şimdi baktım da çıkalı 1.5 yıl olmuş android güncellemesi 3 yıl . kaldı 1.5 , şimdi yeni a serisi çıkacak onu alıp 5 yıl android güncellemesi almak çok daha çekici .

eowejan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ramazan Beydoğan
Bende tam 20 bin TL bandında telefon bakıyordum sizce alınır mı başka ne alternatifler var bir de nothing'in 3 serisi sanırım martta tanıtılacak, beklenir mi?

manake

80+
hocam şimdi baktım da çıkalı 1.5 yıl olmuş android güncellemesi 3 yıl . kaldı 1.5 , şimdi yeni a serisi çıkacak onu alıp 5 yıl android güncellemesi almak çok daha çekici .

3a modeli 3+4 verecek hocam, 2a android 17'ye kadar güncelleme alacak, 3a'da android 18'e kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom