Neler Yeni

Supplement aileme nasıl aciklarim

oxsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Arkadaşlar merhaba 16 yaşındayim ailemden gizli supplement kullaniyorum ama boyle olmasi zor oluyor aileme nasil bu konuyu açabilirim yardimci olur musunuz

TahinPekmez

80+ Silver
ne eksigin varki kullaniyorsun vucut zaten üretir normalde. kullandigin yan etkisi de olabilir. vitamin hapı sadece demi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın
ne eksigin varki kullaniyorsun vucut zaten üretir normalde. kullandigin yan etkisi de olabilir. vitamin hapı sadece demi bu
vitamin tozu bir yan etkisi falan da yok alınca daha hızlı gelişiyorsun diyetle birlikte kullanırsan gerçekten fark ediyor.

oxsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın
Gainerle creatin hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona inancaklarini sanmıyorum
temelde Pastil gibi bir şey olduğunu söyle bende başta supplementlere önyargılıydım sonra tamamen vitaminsel bir şey olduğunu öğrendim herkes öyle düşünüyor başta.

1905

80+ Silver
protein tozu peynir altı suyundan yapılır vs diyebilirsin belki.

oxsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardimlariniz icin tesekkur ederim odama koyarim zaten zamanla alisirlar diye düşünüyorum..

Nezha

80+ Bronze
Creatini açıklama sen gainerı açıkla creatini anlatman mümkün değil. Gainerın çaresi var kullanmasan da olur. Yumurta lor peyniri tavuk yapıştır geç ama creatini nasıl açıklayacan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kadirışık
Hayatının bir noktasında türkiyedeki insanlara hiçbirşey anlatamıycağını ve fikirlerini asla değiştiremiyceğini anlıycaksın

oxsn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozan
Creatini açıklama sen gainerı açıkla creatini anlatman mümkün değil. Gainerın çaresi var kullanmasan da olur. Yumurta lor peyniri tavuk yapıştır geç ama creatini nasıl açıklayacan.
Creatini bencede aciklamayayim uyusturucu gozuyle bakarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatının bir noktasında türkiyedeki insanlara hiçbirşey anlatamıycağını ve fikirlerini asla değiştiremiyceğini anlıycaksın
Haklisin vallahi

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
bedirhan
  • Beğen
Reaksiyonlar: oxsn

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yağmur
Arkadaşlar merhaba 16 yaşındayim ailemden gizli supplement kullaniyorum ama boyle olmasi zor oluyor aileme nasil bu konuyu açabilirim yardimci olur musunuz
Gerçekten ailelerin her şeye kötü gözle bakması sorun eğer karşı geliyorlarsa ilk anlatmaya çalış protein ihtiyacım var bunu kullanmam lazım vb fln bunun yanında büstürü video var çok rahat bulabilirsin o videoları izletebilirsin hem kendi güzel hizamın ile hem videolar ile düzgünce açıklayabilirsin rahat ol seni döveceklermiş gibi bakma ailene her şeyi rahatça anlatabilmen lazım aileden aile değişir tabi de belki bi bakarsın bu işler de arkan da dururlar yardımcı olurlar aile de güven olması lazım <3

• Beğen
Reaksiyonlar: oxsn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,145
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom