Piyasa fiyatı binlerce lira olan bir cihazı 9 TL'ye alanı THH de görse farklı düşünür. Diğer alışveriş sitelerinde ürünler yanlış fiyattan iptal olduğunda kupon veriliyor. Bu tür indirimlerin mantıklı noktası kuponlar.Neden?
Piyasa fiyatı binlerce lira olan bir cihazı 9 TL'ye alanı THH de görse farklı düşünür. Diğer alışveriş sitelerinde ürünler yanlış fiyattan iptal olduğunda kupon veriliyor. Bu tür indirimlerin mantıklı noktası kuponlar.Neden?
Deterjanlar için THH ye başvurduk da seneye sonuçlanır.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçenler de ucuza satılan deterjanlar iptal edilmişti ancak bazılarına da gitmişti hem de paket paket, tek paket de değil. Bu sefer ki indirim de Amazon'dan değil, Elmacık adlı satıcıdan. İptal olması yüksek ihtimal. Piyasa fiyatı da 14.5k-17k arası cihazın.
Ya ben 9 bin sandımTHH, leptobu 9 lira alan kişiyi haklı mı bulacak? Güldürme beni.
Hocam ben mühendislik okuyorum, yazılım yapmam için bir tanesini yollarsanız çok güzel olur, okuldayken baya rahatlarım.Ben 3 tane aldım gelirse burdan birine veririm
Akıbeti nedirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçenler de ucuza satılan deterjanlar iptal edilmişti ancak bazılarına da gitmişti hem de paket paket, tek paket de değil. Bu sefer ki indirim de Amazon'dan değil, Elmacık adlı satıcıdan. İptal olması yüksek ihtimal. Piyasa fiyatı da 14.5k-17k arası cihazın.
Hocam öğrenciyim isterseniz 300 e alırım bi yemek parası.Ben 3 tane aldım gelirse burdan birine veririm
Gelmez ki.Hocam öğrenciyim isterseniz 300 e alırım bi yemek parası.
daha ucuzdurdemekki maliyeti 9 lira bu zamana kadar kandırılmışız