Neler Yeni

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,968
İsim
Oğuz
Selam kısa bir süredir cs2 oynuyorum oyun güzel ama dm de adamlar doğduğum gibi yürüyemeden vuruyor seçkin hesap değil karşıma 5 yıllık adam geliyor aimim iyi ama rekabetçide bi türlü gelişemedim oyunu bırakmak ta istemiyorum nasıl gelişebilirim laptoptan oynuyodum masaüstüne geçicem belki ondan kaynaklıdır
1. Kural bütün haritalardaki yerleri öğren takım infoları için hazır hale gelmiş olursun. Adam nerede dedikleri zaman bilmediğin bir yer olmasın.
2. Tüm smokeları elbette öğrenmek zor ve zamanla olacak bir şey, ben Faceit 10 level olduğum halde bile her yeri bilmiyorum mesela fakat en basitinden her haritada oyun kurabilecek kadar bir kaç smoke öğren.
3. Peek atmayı ve alan temizlemeyi öğren. En geniş açıyla peeklediğin zaman adam senden önce görür ve vurur seni. Her yere kısa mesafelerle bakıp kontrol etmen gerekli. Bu pratikle anlayıp yapabileceğin bir şey.
Kısacası kötü oyuncuların kötü olma sebepleri; İnfo bilmemek, peek atmayı bilmemek, utility kullanmamak, yetersiz aim.
Bol bol serverlarda ölüm maçı atarak gelişirsin zamanla.
Sensivity ayarının da sana uygun olduğuna emin ol.

quartle

80+ Gold
Nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
impact önemli mesela sen bi maçta tüm taktikleri verirsin smokeları atarsın arkadaşlarına bol bol flash peek attırırsın vs kendin vuramazsın ya da gidip 15 kill alırsın bunun 10 tanesi önemsiz ellerdedir 10 tane kill alırsın bunun 5 tanesi clutch pozisyonudur çok daha önemlidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. Kural bütün haritalardaki yerleri öğren takım infoları için hazır hale gelmiş olursun. Adam nerede dedikleri zaman bilmediğin bir yer olmasın.
2. Tüm smokeları elbette öğrenmek zor ve zamanla olacak bir şey, ben Faceit 10 level olduğum halde bile her yeri bilmiyorum mesela fakat en basitinden her haritada oyun kurabilecek kadar bir kaç smoke öğren.
3. Peek atmayı ve alan temizlemeyi öğren. En geniş açıyla peeklediğin zaman adam senden önce görür ve vurur seni. Her yere kısa mesafelerle bakıp kontrol etmen gerekli. Bu pratikle anlayıp yapabileceğin bir şey.
Kısacası kötü oyuncuların kötü olma sebepleri; İnfo bilmemek, peek atmayı bilmemek, utility kullanmamak, yetersiz aim.
Bol bol serverlarda ölüm maçı atarak gelişirsin zamanla.
Sensivity ayarının da sana uygun olduğuna emin ol.
en sık yapılan hata zaten düşük elolarda yerim belli olmasın diye utility kullanmamak ve shiftle peeklemek

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Değinmemiş kimse fakat e-spor maçlarını izlemek de çok önemli bu arada.

quartle

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,183
Üyeler
168,255
Son üye
M.Guven
Top Bottom