Neler Yeni

Çözüldü✓ 3XL VEYA 4XL MOUSE PAD ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Master
Bütçe
5000
Geniş ve uzun 3XL VEYA 4XL Mouse pad önerisi araştırdım sadece steel series buldum başka bildiğiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan b
dostum o kadar büyük mouse pad ne yapacaksın ki özel değilse merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Master
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum o kadar büyük mouse pad ne yapacaksın ki özel değilse merak ettim
Hocam kasam çok büyük diğer ekipmanlar da aynı şekilde bu yüzden geniş büyük Mouse pad alacağım FPS oyunların da hareket (Mouse) alanını genişletmek istiyorum

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
Geniş ve uzun 3XL VEYA 4XL Mouse pad önerisi araştırdım sadece steel series buldum başka bildiğiniz
Steelseries QCK serisini hiç beğenmesem ve öneri isteyenlere önermesem de bende bu kadar büyük mousepadlerde en iyi seçeneklerden biri Steelseries gibi duruyor.

Ek olarak Glorious markasının 3XL modeli, Razer Gigantus V2 markasının da 3XL modelleri mevcut ancak daha önce kullanmadığım marka ve modeller...

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Master
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries QCK serisini hiç beğenmesem ve öneri isteyenlere önermesem de bende bu kadar büyük mousepadlerde en iyi seçeneklerden biri Steelseries gibi duruyor.

Ek olarak Glorious markasının 3XL modeli, Razer Gigantus V2 markasının da 3XL modelleri mevcut ancak daha önce kullanmadığım marka ve modeller...
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim steel series sitesinden baktım yorumları da okudum herkesin önerdiği bir Marc’a al pişman olmazsın dediler bana da siz aktif kullanıyor musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
klasse yada porge un 120x60 modellerı uygunmudur sıze ucuz yollu arıyorsanız xrades de var

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,573
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim steel series sitesinden baktım yorumları da okudum herkesin önerdiği bir Marc’a al pişman olmazsın dediler bana da siz aktif kullanıyor musunuz
ben QCK+ modelini kullanıyorum yaklaşık 2023 haziran ayından beridir ancak 2-3 senelik belki daha uzun süreli kullanım için arıyorsanız Steel series QCK serisini kesinlikle önermem.
QCK serisi kullanıcılarının en çok yakındıkları şey olan toz tutma muhabbeti oluyor, mousepad çok fazla toz tutuyor,
ayrıca belli bir süre sonra mousepadde artık renk atması mı desem başka bi nedenden dolayı mı desem grileşme oluyor ve yıkasanız da geçmiyor bu grileşme problemi. bende yaklaşık 5-6 aydır falan oluşmaya başladı ancak arkadaşımın QCK+'ında 1 sene dolmadan olmaya başladı bu muhabbet. Mouse sensörünüze bağlı olarakta bu grileşme sonrasında FPS oyunlarında rahat rahat mouse çeviremiyorsunuz çünkü takılma yapıyor.

Top Bottom