Neler Yeni

Yardım Telefon bakıyorum acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Paşadöner
Hocam hakkimdan yararlanamıyorum bundan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu öneri veren elemanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim 😃
9500 sınırıyla senin yazdıkların harici bir cihaz alınmıyor zaten başka başka cihazlar yazmışlar, alkollü kafayla bile yazmazsın şunları 😁
Nasıl yani oppo A38 fiyatı şuan yetiyor ama hangisi daha iyi sizce

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,542
İsim
kadir
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Paşadöner
bu öneri veren elemanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim 😃
9500 sınırıyla senin yazdıkların harici bir cihaz alınmıyor zaten başka başka cihazlar yazmışlar, alkollü kafayla bile yazmazsın şunları 😁
Şunu önerdiler C65 ten dhaa iyise bunu almayı düşünüyorum

Ekler

• IMG_20250221_162138.jpg
    IMG_20250221_162138.jpg
    869.5 KB · Hit: 12

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Gökhan
realme 9 pro al hocam bu fiyatta daha iyi işlemci bulamazsın

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Buğra Aykaç
Samsung A15 varsa onu alabilirsiniz onda da Helio G99 var saydığınız telefonlardan kat kat daha iyi bir işlemcisi var.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
Can BOZKURT
Arkadaşlar şuan kardeşime telefon alcam üniversite hakkım var bir telefon için 9500 tl ye kadar seçenekler xiamo redmi 13 8+256redmi 13C 8 256 realme c61 8+256 realme c65 6+128 Tecno spark 8+128 oppo A38 6+128 bu senecekler şuan birini almam lazım kardeşim pubg Mobil brawl stars vs. Oynuyor yardımıniz lazim
Realme c53 8+256
Normalde hiç birini önermem bu bütçede samsung baktırırım ama hangisini alırsanız alın minimum 4 sene sizi sorunsuz götürür xiaomi alın geçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Paşadöner
Normalde hiç birini önermem bu bütçede samsung baktırırım ama hangisini alırsanız alın minimum 4 sene sizi sorunsuz götürür xiaomi alın geçin
Hocam telefonu aldık 4000 tl ye mi denk geliyor hepinizik yorumlarını okudum katılıyorum size ama pek önemi yok 4k ya telefon seneye yenisini alıp onu anneme vermek istiyoruz ondan dolayı pek umursamadık ama dediklerinize katılıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Oğuzhan
Hiçbirini almayın 2.el telefon bakın bu telefonlar bir süre sonra üzer
Her forumunda insanları yanlış yönlendiriyorsun konu farketmeksizin, adamın üniversite vergi iadesi hakki varken neden ikinci el alsın?

Bilginiz olmadığı konularda cevap vermeyin

Arkadaşlar şuan kardeşime telefon alcam üniversite hakkım var bir telefon için 9500 tl ye kadar seçenekler xiamo redmi 13 8+256redmi 13C 8 256 realme c61 8+256 realme c65 6+128 Tecno spark 8+128 oppo A38 6+128 bu senecekler şuan birini almam lazım kardeşim pubg Mobil brawl stars vs. Oynuyor yardımıniz lazim
Realme c53 8+256
tabii ki Xiaomi Redmi 13

Son düzenleme:

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Buğra Aykaç
Her forumunda insanları yanlış yönlendiriyorsun konu farketmeksizin, adamın üniversite vergi iadesi hakki varken neden ikinci el alsın?

Bilginiz olmadığı konularda cevap vermeyin

tabii ki Xiaomi Redmi 13
Nasıl yanlış yönlendiriyormuşum insanları? Ben bizzat kendim şahidim önerdiğin telefona benzer bir telefon kullanıyorum Şubat 2022'de almıştım 3 yıl sonra Call of Duty Mobile indireyim dedim rahatlıkla oynadığım oyunu kasa kasa oynadım önerdiğin telefonundaki işlemci eMMc 5.1 dahili depolama biçimini kullanıyor ve bu da telefonun yavaş olduğu anlamında geliyor hadi diyelim ilk 2 yıl iyi gider ama 3 yıl olduğunda günlük kullanımda bile kasacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Oğuzhan
Nasıl yanlış yönlendiriyormuşum insanları? Ben bizzat kendim şahidim önerdiğin telefona benzer bir telefon kullanıyorum Şubat 2022'de almıştım 3 yıl sonra Call of Duty Mobile indireyim dedim rahatlıkla oynadığım oyunu kasa kasa oynadım önerdiğin telefonundaki işlemci eMMc 5.1 dahili depolama biçimini kullanıyor ve bu da telefonun yavaş olduğu anlamında geliyor hadi diyelim ilk 2 yıl iyi gider ama 3 yıl olduğunda günlük kullanımda bile kasacak.
Bir insan bu kadarmı yanlış konuşur önerdiğin telefona benzer bir teleofn kullanıyorum ne demek kardeism birebir aynısını kullanıyorsan kullanici deneyimini paylaşabilirsin yaşın kaç 16 mı?

Sırf mesaj kasmak için boş boş önerilerde bulunuyorsun insanlara dikkat ederek yorum yapmanı tavsiye ediyorum

Top Bottom