Neler Yeni

Yardım Telefon bakıyorum acil yardım

Kargin171

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet Kargın
Arkadaşlar şuan kardeşime telefon alcam üniversite hakkım var bir telefon için 9500 tl ye kadar seçenekler xiamo redmi 13 8+256redmi 13C 8 256 realme c61 8+256 realme c65 6+128 Tecno spark 8+128 oppo A38 6+128 bu senecekler şuan birini almam lazım kardeşim pubg Mobil brawl stars vs. Oynuyor yardımıniz lazim
Realme c53 8+256
Telefon işi pek beklediğin gibi olmayabilir. Tc no üzerinden faturalandirilmasi lazım diye biliyorum. Ayriyeten kyk sitesine fatura eklenmesi ve kabul edilirse sana para iadesi yapılıyor diye biliyorum. Yine de beğendiğin cihazlar içinden aklına takılan varsa yt üzerinden incelemeleri bulunuyor. Onlara bakman daha faydalı olur bence.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Buğra Aykaç
Bir insan bu kadarmı yanlış konuşur önerdiğin telefona benzer bir teleofn kullanıyorum ne demek kardeism birebir aynısını kullanıyorsan kullanici deneyimini paylaşabilirsin yaşın kaç 16 mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf mesaj kasmak için boş boş önerilerde bulunuyorsun insanlara dikkat ederek yorum yapmanı tavsiye ediyorum
21 yaşındayım ve boş boş önerilerde bulunduğumu nereden çıkardınız? Sizin yaşınızın da baya küçük olduğu profil fotoğrafından belli oluyor maalesef.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
bu öneri veren elemanlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim 😃
9500 sınırıyla senin yazdıkların harici bir cihaz alınmıyor zaten başka başka cihazlar yazmışlar, alkollü kafayla bile yazmazsın şunları 😁
Samsung A16 sınıra uyuyor 8.999 TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Oğuzhan
21 yaşındayım ve boş boş önerilerde bulunduğumu nereden çıkardınız? Sizin yaşınızın da baya küçük olduğu profil fotoğrafından belli oluyor maalesef.
Profil fotoğrafıma laf edenin profilne bakmak gerek kahkaha nedeni

Yazdığın yazıda bile kendine hakaret ediyorsun arada yazdığın yazıları açimde bir kahkahalar atim evde zsten canim sikilotordu bahane olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Paşadöner
Telefon işi pek beklediğin gibi olmayabilir. Tc no üzerinden faturalandirilmasi lazım diye biliyorum. Ayriyeten kyk sitesine fatura eklenmesi ve kabul edilirse sana para iadesi yapılıyor diye biliyorum. Yine de beğendiğin cihazlar içinden aklına takılan varsa yt üzerinden incelemeleri bulunuyor. Onlara bakman daha faydalı olur bence.
hocam kendime hat çıkardım o hat üzerine aldık gençlkik bakanlığının biz uygulamasından başvuru yaptık her şey tamam gibi

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Buğra Aykaç

Yazdığın yazıda bile kendine hakaret ediyorsun arada yazdığın yazıları açimde bir kahkahalar atim evde zsten canim sikilotordu bahane olur
Daha yazacaklarım var da yazmayayım bari çünkü forumda tartışmak pek iyi bir durum değil. Ben sizle uğraşmayayım en iyisi kendi halinize bırakayım.

hocam kendime hat çıkardım o hat üzerine aldık gençlkik bakanlığının biz uygulamasından başvuru yaptık her şey tamam gibi
Hangi telefonu aldınız ayıptır sorması?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman
Arkadaşlar şuan kardeşime telefon alcam üniversite hakkım var bir telefon için 9500 tl ye kadar seçenekler xiamo redmi 13 8+256redmi 13C 8 256 realme c61 8+256 realme c65 6+128 Tecno spark 8+128 oppo A38 6+128 bu senecekler şuan birini almam lazım kardeşim pubg Mobil brawl stars vs. Oynuyor yardımıniz lazim
Realme c53 8+256
Kanki sarı siteden sıfıra yakın 2. El alsan daha mantıklı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Oğuzhan
Daha yazacaklarım var da yazmayayım bari çünkü forumda tartışmak pek iyi bir durum değil. Ben sizle uğraşmayayım en iyisi kendi halinize bırakayım.

Hangi telefonu aldınız ayıptır sorması?
"Daha yazıcaklarım var" cümlesinden başka bir yazıcağı yok .D

16 yaşındaki bir cocuktan farkın yok yazdığın cümlede bile kendin hakret ediyorsun 😔

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,886
İsim
Can BOZKURT
Hocam telefonu aldık 4000 tl ye mi denk geliyor hepinizik yorumlarını okudum katılıyorum size ama pek önemi yok 4k ya telefon seneye yenisini alıp onu anneme vermek istiyoruz ondan dolayı pek umursamadık ama dediklerinize katılıyorum
hayırlı olsun hocam

Hocam doğruda işte şimdilik idare etmelik aldık 4500 çok da bir para değil
yaptıgınız mantıklı en kötü telefon bile minimum 3 4 sene götürüyor hayırlı olsun.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Gökhan
Hocam telefonu aldık 4000 tl ye mi denk geliyor hepinizik yorumlarını okudum katılıyorum size ama pek önemi yok 4k ya telefon seneye yenisini alıp onu anneme vermek istiyoruz ondan dolayı pek umursamadık ama dediklerinize katılıyorum
hayırlı olsun hocam ben ilk geldiği gibi almıştım para iadesi neredeyse 3 ayda gelmişti arayıp sorduğumda çok yoğunluk olduğunu söylüyorlardı umarım eskisi gibi değildir şuan

Her forumunda insanları yanlış yönlendiriyorsun konu farketmeksizin, adamın üniversite vergi iadesi hakki varken neden ikinci el alsın?

Bilginiz olmadığı konularda cevap vermeyin

tabii ki Xiaomi Redmi 13
hocam yok bence gitsin iPhone 2G alsın daha iyi. Redmi Note 13 ne sen dalga mı geçiyorsun?
Realme c53 8+256
brawl stars oynatır ama PUBG sorun, G99 iyi bir işlemci değil

yenilenmiş alabiliyorsanız bunu alın https://www.pttavm.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s21-fe-yesil-bgrade-p-1107293339

hocam mümkünse bir daha en sevdiğim oyun karakteri olan Gölge yi profil fotoğrafı yapmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,564
Üyeler
168,462
Son üye
altugscrp
Top Bottom