evet.1k ve 8k ayırt ediliyor mu
evet.1k ve 8k ayırt ediliyor mu
o kadar cok fark yok yada ben hissedemedim ama gercekten 1k ile 8k arasinda inanilmaz fark var.4k ile 8k peki?
Vxe r1 Pro almayı düşünüyordum ama mad r mı al diyorsunR1'in SE modelini almayacaksan Dongle ile beraber alacaksan bütçeyi arttırıp direk VXE Mad R almanı öneririm
Bütçe neVxe r1 alınır mı?
2.5 k falanMajor, düz versiyona göre sensör ve MCU açısından daha kaliteli; ayrıca aşırı hafif (36 gr). Kötü yanı, bataryası 2000hz aşırı hızlı tükenir ve hafif olması için malzemeden feragat edilmesi. Bana kalırsa, o paraya ATK Blazing Sky serisinden bir mouse almak çok daha mantıklı. 15 gr daha ağır olsun ama değer, gerek malzeme kalitesi gerek batarya açısından.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe ne
Mad r nasıl arkadaşın dediğiMajor, düz versiyona göre sensör ve MCU açısından daha kaliteli; ayrıca aşırı hafif (36 gr). Kötü yanı, bataryası 2000hz aşırı hızlı tükenir ve hafif olması için malzemeden feragat edilmesi. Bana kalırsa, o paraya ATK Blazing Sky serisinden bir mouse almak çok daha mantıklı. 15 gr daha ağır olsun ama değer, gerek malzeme kalitesi gerek batarya açısından.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe ne