türkiyede 1 aydır depolarda zatenKart Türkiye’ye gelmiş ve fiyatı iyi olacağı başka markalara göz sağı vereceklerini konuluyorlar
Bilginizin kaynağını lütfedermisin sayın ebubekir bey?Kart Türkiye’ye gelmiş ve fiyatı iyi olacağı başka markalara göz sağı vereceklerini konuluyorlar
Ebubekirsıddık beyle berberimiz aynı olabilir, aynı şeyi duydum(!)Bilginizin kaynağını lütfedermisin sayın ebubekir bey?
Kartın gücü 4080 den fazla diyorlar eğer öyleyse bizim 400 dolar muhabbeti yalan oldu, kart minimum 649 dolar felan olur, ( fiyatı açıklandımı bilmiyorum )Kart Türkiye’ye gelmiş ve fiyatı iyi olacağı başka markalara göz sağı vereceklerini konuluyorlar
Reditte birinin postunda 1200 dolar olduğunu gördüm ön siparişe açıktı. (muhtemelen düşer 1200 çok )Kartın gücü 4080 den fazla diyorlar eğer öyleyse bizim 400 dolar muhabbeti yalan oldu, kart minimum 649 dolar felan olur, ( fiyatı açıklandımı bilmiyorum )
PC hocası tanerBilginizin kaynağını lütfedermisin sayın ebubekir bey?
Uygun fiyatlı olacakmış diye duydumReditte birinin postunda 1200 dolar olduğunu gördüm ön siparişe açıktı. (muhtemelen düşer 1200 çok )
Reditte birinin postunda 1200 dolar olduğunu gördüm ön siparişe açıktı. (muhtemelen düşer 1200 çok
uygun fiyattan çıkacakmışKartın gücü 4080 den fazla diyorlar eğer öyleyse bizim 400 dolar muhabbeti yalan oldu, kart minimum 649 dolar felan olur, ( fiyatı açıklandımı bilmiyorum )
Gerçekten fiyatı iyi olacakmış diye duydumEbubekirsıddık beyle berberimiz aynı olabilir, aynı şeyi duydum(!)
Sanmıyorum bu anlamı kalmaz 30 bin tl olsa nasıl olur diye düşünmeden edemiyorumBunu da 50bin lira yaparlar merak etmeyin.