Neler Yeni

🔥İndirim [800 TL] 3 Lü ARGB Kasa Fanı Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Öncelikle gürültülü fanlar. İlla alayım diyorsanız da, pazaramadan ilk alışveriş kuponu 150tl ile 700 civarına iner. Ödemeyi de istanbulkart hesapla yapar yüzde25 iade alırsınız. Sürekli paylaşılan fiyatlara gelen ürün. Dediğim gibi biraz ucuza almış olursunuz.
Çok sağolun hocam istanbul hesabı oluşturdum ve %25 iade gerçekten güzel ama merak ettiğim şey bu iade nakide çevrilemiyor ya da başka hesaba atılamıyor değil mi?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Sesli çalışıyor derken konudaki B modeli ile tavsiye edilen C modellerinin ikisi de mi sesli ve ses derken rahatsız edici derecede mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanlar geldi taktım full yükte cok sesli gerçekten kulağımda duyma kaybı olmasina rağmen rahatsiz etti ama kesinlikle fiyat performans
Sistem ortalama % kaç seviyelerinde çalışıyor? Ben de almak istiyorum ama gürültü konusu biraz sıkıntılı çünkü kasamdaki fanlar bozulduğundan dolayı çok gıcırdama yapıyor ve rahatsız edici.

Sesli çalışıyor derken konudaki B modeli ile tavsiye edilen C modellerinin ikisi de mi sesli ve ses derken rahatsız edici derecede mi?

Sistem ortalama % kaç seviyelerinde çalışıyor? Ben de almak istiyorum ama gürültü konusu biraz sıkıntılı çünkü kasamdaki fanlar bozulduğundan dolayı çok gıcırdama yapıyor ve rahatsız edici.bu fan sesi yüzde 100 deyken geldi onun dışında sesler kulaklıktayken çok duyulmuyor normal bir fan sesi var hocam

Sistem ortalama % kaç seviyelerinde çalışıyor? Ben de almak istiyorum ama gürültü konusu biraz sıkıntılı çünkü kasamdaki fanlar bozulduğundan dolayı çok gıcırdama yapıyor ve rahatsız edici.
kasanızdaki fanlardan daha iyi olacaktır .ben fan sesini full hızdayken duydum. normal boştayken fanlar sessiz %70 güçten sonra belki rahatsız edebilir ama

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar :)
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55

Bende c12c-s modeli var fazla sesli değil. Fandan çok rüzgar sesi geliyor 😃

rufusxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Kalender
200 daha verip 2 tane şundan almanızı öneririm
Kalite kontrol olarak daha iyiler, 6 yıl garantililer, fluid dynamic bearingleri var, ömürleri thermalright tl-c12'ye göre çok daha uzun olur ve performansları çok çok ayrı klasmanda c12'lere göre

Bu önerdiğiniz P14 Max modelini alacaktım yanına da P12 Max ekledim egsoz fan olarak (çünkü kasamda egsoz 120mm destekliyor) 970 lira tuttu, ödeme adımında 150 lira da kargo parası istiyor, 1120 lira ediyor toplamda. Bunu alacağıma Noctua alırım Amazondan ithalat ücretiyle 1300 liraya gelir. Bu kargo parası ödeme işi çok saçmaymış teknobiyotikte.
Bu arada konudaki fanları ben de almayı düşünüyordum ama hem gürültülü dediler hem de ömrü uzun olmaz diye düşünüyorum. P14 Max ve P12 Max (yalnızca beyaz modelinde) hidrodinamik yatak var. 10 ay önce çıkarmış Arctic bunları, çok daha yeni ve Noctua ile yarışabilecek kalitede ürün. RGB isteyen için konu başka.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Enes Var
Bu önerdiğiniz P14 Max modelini alacaktım yanına da P12 Max ekledim egsoz fan olarak (çünkü kasamda egsoz 120mm destekliyor) 970 lira tuttu, ödeme adımında 150 lira da kargo parası istiyor, 1120 lira ediyor toplamda. Bunu alacağıma Noctua alırım Amazondan ithalat ücretiyle 1300 liraya gelir. Bu kargo parası ödeme işi çok saçmaymış teknobiyotikte.
Bu arada konudaki fanları ben de almayı düşünüyordum ama hem gürültülü dediler hem de ömrü uzun olmaz diye düşünüyorum. P14 Max ve P12 Max (yalnızca beyaz modelinde) hidrodinamik yatak var. 10 ay önce çıkarmış Arctic bunları, çok daha yeni ve Noctua ile yarışabilecek kalitede ürün. RGB isteyen için konu başka.
Bu fiyata noctua'nın nf-p12 redux'ları var bir tek onlarda p14 max'tan çok daha kötü performans olarak. P12 max yerine 1 tane daha P14 max alıp üst tarafa egzoz şeklindede yapabilirsiniz bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Hakan Arman
tl c12 ve belki daha sessizdir diye amazon yurtdısından aldığım tl s12 modelini yaklaşık 6 ay 4000d airflow da 3 ön giriş olarak kullandım 700 rpm sonrası gürültülü çalışıyor. 120mm olarak belirtilmesine rağmen fan kanatları çok küçük. Performansından da memnun kalmayınca iade ettim ve hepsini arctic p12 pwm pst ile değiştirdim kafam rahat. Bios fan ayarlarım Turbo modda olmasına rağmen son derece sessiz ve ekran kartı soğutmama büyük katkısı oldu.
Performans aramıyorum aşırı ısınan bir sistemim yok düşük devirde çalıssın kasada görsel olsun derseniz alınabilir. Onun harici maalesef sesli ve performansı düşük.

Ekler

• Ekran görüntüsü_24-2-2025_03929_www.amazon.com.tr.jpeg
    Ekran görüntüsü_24-2-2025_03929_www.amazon.com.tr.jpeg
    38.1 KB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Uğur ceylan
14 cm destekliyorsa kasanız f/p ürünü c12s yerine 3 adet kasanın önüne taktım dkeşke arkada 14 cm destekleseydi çok iyi olacaktı %60 da çalıştırıyorum gürültüsü makul seviyede .

Top Bottom