Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

KingDeViL

80+ Bronze
donuyor bu mouse kullanırken kasıo gibi hissediyorum
Mouse konusu vardı oraya sor istersen. Kullananlar sana yardımcı olsun. Belki uygulamasında bir şeyi yanlış yapmışsındır. Benim alıp kullanacağım bir ürün değil.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
İsrafil can
Mouse konusu vardı oraya sor istersen. Kullananlar sana yardımcı olsun. Belki uygulamasında bir şeyi yanlış yapmışsındır. Benim alıp kullanacağım bir ürün değil.
uygulamada bi ayar yapmadım

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
50 jeton wincredite nasıl yapılır?

ChristianSerratos

80+ Silver

Ekler

• 231.jpeg
    231.jpeg
    92.9 KB · Hit: 54
Son düzenleme:

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
Alışveriş yaparak mümkün değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kaan y

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ahmet Taşlıova
0.01 enerji için bile yeni hesap davet istiyori zor yapması
Mesaj otomatik birleştirildi:

0.01 enerji için 1.7 token gerekliydi belki yeni hesap daveti atsam onada 1 token vericekti :D
Hocam nasıl yaptığınızı benim açtığım konu başlığına da açıklarsanız daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz:)

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam nasıl yaptığınızı benim açtığım konu başlığına da açıklarsanız daha çok kitleye ulaştırabilirsiniz:)
Başaramadım daha önce temu ya katılmamış birini davet etmek lazım varsa taktiği bilmiyorum

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Kansız
@kayarankin hocam ilk siparişte minimum 430 tl linit olduğu yazıyor. Siz iki ucuz ürün alıyorum demişsiniz. 430 sınırı gerçek değil diye tahmin ediyorum. Doğru mu? Yoksa sizde mi yok o sınır?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kaan y
@kayarankin hocam ilk siparişte minimum 430 tl linit olduğu yazıyor. Siz iki ucuz ürün alıyorum demişsiniz. 430 sınırı gerçek değil diye tahmin ediyorum. Doğru mu? Yoksa sizde mi yok o sınır?
o olay şöyle işliyor wincredit sayfasında sizin 2 ürün almanızı istiyor ve herhangi bir min tutar belirtmiyor o sayfadan ucuz olanlardan 2 ürün alıyorsunuz sonrasında ise jetonu dolduramadınız diyip 2 ürün daha almanızı istiyor ve 2.seferde %8 jeton iadesi veriyor burada ise istediğiniz 500 600tllik 1 ürün ve ucuz 1 ürün alırsanız hem 1000tlnin aşağısında harcama yapabiliyorsunuz hatta verdiği 1000tl temu kredisi artı 100 150tl cebinizde kalabiliyor.umarım anlatabilmişimdir bugün kargoya verilirse tekrar wincrediti yapacağım ekran görüntülerini atabilirim.

Ekler misiniz ?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Sercan GÖKALP
o olay şöyle işliyor wincredit sayfasında sizin 2 ürün almanızı istiyor ve herhangi bir min tutar belirtmiyor o sayfadan ucuz olanlardan 2 ürün alıyorsunuz sonrasında ise jetonu dolduramadınız diyip 2 ürün daha almanızı istiyor ve 2.seferde %8 jeton iadesi veriyor burada ise istediğiniz 500 600tllik 1 ürün ve ucuz 1 ürün alırsanız hem 1000tlnin aşağısında harcama yapabiliyorsunuz hatta verdiği 1000tl temu kredisi artı 100 150tl cebinizde kalabiliyor.umarım anlatabilmişimdir bugün kargoya verilirse tekrar wincrediti yapacağım ekran görüntülerini atabilirim.

Bazı insanlar tek ürün alabilirken etkinlik sayfasında bana her seferinde 2 ürün alma zorunluluğu doğuyor bunun sebebi ne acaba bu çok sıkıntı yaratıyor çünkü bazen paketler bölünüyor ve iki hakkın birden gitmiş oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
kaan y
Bazı insanlar tek ürün alabilirken etkinlik sayfasında bana her seferinde 2 ürün alma zorunluluğu doğuyor bunun sebebi ne acaba bu çok sıkıntı yaratıyor çünkü bazen paketler bölünüyor ve iki hakkın birden gitmiş oluyor.
hocam bana da aynı şekilde 2 2 aldırttı.Wincrediti yaptığım 3.sefer hiç tekli geldiğini görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,062,107
Üyeler
168,734
Son üye
busekaya