Neler Yeni

Çözüldü✓ Zio venom fabric bu fiyata deger mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa dudukcu
Bütçe
10000
Bu fiyat extralar la deger mi biraz pahalı geldi farklı bi site üzerinden mi alayım yoksa kampanya mı bekliyem degerli yorumlarınız icin simdi den tesekkürler
1000008877.jpg
1000008876.jpg
1000008875.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat extralar la deger mi biraz pahalı geldi farklı bi site üzerinden mi alayım yoksa kampanya mı bekliyem degerli yorumlarınız icin simdi den tesekkürler
1000008877.jpg
1000008876.jpg
1000008875.jpg
Boyum 1.90 kilo 70 gereksiz dediginiz bi parca varmı

Son düzenleme:

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Zio ve exvega'yı kendi sitelerinden mi almayı düşünüyorsunuz acaba ? Çok önerildiğini görüyorum bu bütçelerde.
Fakat satıcı kendileri olursa iade ve değişim durumunda çirkeflik yapıyorlar mıdır ? Kaç gün sürecek kargosu ?
Hepsiburada'dan alırsak iade edilmesi kolay mı ? Bu sorulara cevap bulamadığımdan xdrive bakıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa dudukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zio ve exvega'yı kendi sitelerinden mi almayı düşünüyorsunuz acaba ? Çok önerildiğini görüyorum bu bütçelerde.
Fakat satıcı kendileri olursa iade ve değişim durumunda çirkeflik yapıyorlar mıdır ? Kaç gün sürecek kargosu ?
Hepsiburada'dan alırsak iade edilmesi kolay mı ? Bu sorulara cevap bulamadığımdan xdrive bakıyom
Valla bende arıyom sorularıma cevap ama pek bakan yok bu konulara

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Exvega 2 Koltuğu bir haftada falan gönderdi kargolar sağlam bir şekilde de geldi.

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Exvega 2 Koltuğu bir haftada falan gönderdi kargolar sağlam bir şekilde de geldi.
Sizin adınıza sevindim , iade sürecinde kargoya kendiniz mi teslim edeceksiniz şubeye götürüp yoksa kapıdan mı alıyorlar acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa dudukcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.idefix.com/zio-venom-xl...mas-visco-oturak-4d-kol-ayak-uzatma-p-3981798 şurada 9800 TL 14 bin tl vermenize gerek yok dostum seçtiğiniz özelliklerin çoğu burada var xl koltuk 4d kol yarasa mekanizma ayak aparatı falan hepsi var
BAkıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.idefix.com/zio-venom-xl...mas-visco-oturak-4d-kol-ayak-uzatma-p-3981798 şurada 9800 TL 14 bin tl vermenize gerek yok dostum seçtiğiniz özelliklerin çoğu burada var xl koltuk 4d kol yarasa mekanizma ayak aparatı falan hepsi var
Bu siteden almak iyi mi? iade de fln bi sorun cıkmaz insallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Furkan b
bakın hocam bende kendi sitesi yerine buradan alacam mobilyakeyfi mağazası zionun ürünlerini her platformda satıyor neredeyse idefix pttavm Trendyol falan heryerde satıyorlar en ucuz idefixte satıyorlar diye idefixten alacam sanırım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa dudukcu
bakın hocam bende kendi sitesi yerine buradan alacam mobilyakeyfi mağazası zionun ürünlerini her platformda satıyor neredeyse idefix pttavm Trendyol falan heryerde satıyorlar en ucuz idefixte satıyorlar diye idefixten alacam sanırım ben
Sagol fiyat cok gelmisti kendi sitesinde napacam diye düsünüyordum

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Sizin adınıza sevindim , iade sürecinde kargoya kendiniz mi teslim edeceksiniz şubeye götürüp yoksa kapıdan mı alıyorlar acaba?
Kullanıyorum hocam 7-8 aydan fazla oldu. Sağlam ve rahatlar. İade süreci için demedim kargo süreci için cevap verdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Top Bottom