Sadece bize değil yabancılarda aynı şeyden yakınıyor yorumlarda bişey planlanıyor gibi duruyor önden hazırlanıyor gibimi geliyor haydi hayırlısıSon 2-3 gündür bende de öyle. Her 2-3 kaydırmada en az 1 kere hassas olarak işaretlenmiş videolar var.
Bende de var yav ben de anlam verebilmiş değilim baktım ki herkeste çıkıyormuş neden ki acabaArkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?
Bir bana mı gelmedi yaArkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?
Bende sadece fil videosu çıktı onun dışında normal.Arkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?
Atsana hocamInstagram dan kaynaklı bir hatadan dolayı bu durum söz konusu oldu tabii gerekli para cezaları kesilecek bu kuruma yakın zaman da düzeltirler. Bu arada o tarz videoları arasam da bulamıyordum benim için nimet oldu hepsini kaydettim.
Reis Bende Yok Ama Öyle Bi Sorun OlmuşArkadaşlar bu aralar keşfetimde adamı ezen fil iş kazaları infaz videoları kavga videoları kaza videoları çıkıyor keşfette devamlı sizdede varmı ?