Neler Yeni

🔥İndirim Resident Evil 4 (Steam) CD KEY 630TL

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık

indir (8).jpeg

Bu Oyun Hakkında​

Hayatta kalmak sadece başlangıç.

Raccoon City'deki biyolojik felaketin üzerinden altı yıl geçti. Olaydan kurtulanlardan biri olan Ajan Leon S. Kennedy, başkanın kaçırılmış kızını kurtarmaya gönderildi. Leon, kızın izini uzak bir Avrupa köyüne kadar takip etti. Buradaki yerlilerde korkunç derecede yanlış giden bir şeyler var ve yaşam, ölüm, dehşet ve arınmanın bir araya geldiği bu cesur kurtarma ve korku hikayesinde perdeler açılıyor.

Modernleştirilmiş oynanış, yeniden yapılandırılmış bir hikaye ve son derece detaylı grafikleri ile Resident Evil 4, endüstrinin mihenk taşlarından birinin yeniden doğmasını sağlıyor.

Hayatta kalma korku türünde devrim niteliği taşıyan kabusu tekrar yaşayın.

Sistem Gereksinimleri​

• Minimum:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)
    • İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 560 with 4GB VRAM / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti with 4GB VRAM
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • İlave Notlar: Estimated performance (when set to Prioritize Performance): 1080p/45fps. ・Framerate might drop in graphics-intensive scenes. ・AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2060 required to support ray tracing.
  • Önerilen:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 bit)/Windows 11 (64 bit)
    • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7 8700
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce GTX 1070
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • İlave Notlar: Estimated performance: 1080p/60fps ・Framerate might drop in graphics-intensive scenes. ・AMD Radeon RX 6700 XT or NVIDIA GeForce RTX 2070 required to support ray tracing.
Oyun Linki: https://www.gamesatis.com/cd-key/resident-evil-4

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,049
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Steamde indirime girince 12 dolara alabiliyorsunuz zaten.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CD key satışlarının korsandan farkının olmadığını anladığım gün bıraktım.
merhabalar Cd Key Oyunları Steam Tarafından Yapılmıştır İsterlerse Kapatabilirler Korsanlıkla alakası yok ucuzken alınmış cd keyleri pahalı şekilde satılıyor ve bu korsanada girmiyor hata steamın kar marjını artırıyor steam üzerinden oyun alımda ve korsan oyun dediniz cok farklı bir şey

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
arda
merhabalar Cd Key Oyunları Steam Tarafından Yapılmıştır İsterlerse Kapatabilirler Korsanlıkla alakası yok ucuzken alınmış cd keyleri pahalı şekilde satılıyor ve bu korsanada girmiyor hata steamın kar marjını artırıyor steam üzerinden oyun alımda ve korsan oyun dediniz cok farklı bir şey
Globalgame satıcısı sizsiniz sanırım oyun hakkında falan bilgi yazmışsınız başlığı açarken :D oyun yapımcıları kendisi cd key almaktansa oyunumuzu korsan indirin diye kendileri söylüyor bu arada eklemek istedim.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Globalgame satıcısı sizsiniz sanırım oyun hakkında falan bilgi yazmışsınız başlığı açarken :D
ya kardeşim bak 2 faktör var en basit teknikte anlatıcam sana 1 faktör steam cd keyleri kapatırsa bizim dolar üzerinden alışveriş yapıcaz örnek veriyorum rdr2 steadmde 60 dolar yaklaşık 2200 tl sen bir oyuna 2200tl verebilirsin belki belkide bende veririm ama herkesin bütçesi olmuyor kardeşim adam bir oyuna 2200 tl vermek istemiyor ve en ucuz ve güvenilir sitelerden alıyor 2200 tl ürünü 1200 tl satıyorlar bu korsan ise sana göre ve ya başka insanlara gçre steam niye cd key sistemini kapatmadı çünkü korsan değil

2 faktör BENİ Globalgame satıcı sizsiniz demişiniz videodaki 1:05 saniyeye bakın 24 dolar diyor ve steamdeki fiyatı olarak da 14 dolar gösteriyor hiç kimse seni zorunlu tutarak bu siteden alıcaksın demiyor boş yorum yapmıyalım

ardapala

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
arda
ya kardeşim bak 2 faktör var en basit teknikte anlatıcam sana 1 faktör steam cd keyleri kapatırsa bizim dolar üzerinden alışveriş yapıcaz örnek veriyorum rdr2 steadmde 60 dolar yaklaşık 2200 tl sen bir oyuna 2200tl verebilirsin belki belkide bende veririm ama herkesin bütçesi olmuyor kardeşim adam bir oyuna 2200 tl vermek istemiyor ve en ucuz ve güvenilir sitelerden alıyor 2200 tl ürünü 1200 tl satıyorlar bu korsan ise sana göre ve ya başka insanlara gçre steam niye cd key sistemini kapatmadı çünkü korsan değil

2 faktör BENİ Globalgame satıcı sizsiniz demişiniz videodaki 1:05 saniyeye bakın 24 dolar diyor ve steamdeki fiyatı olarak da 14 dolar gösteriyor hiç kimse seni zorunlu tutarak bu siteden alıcaksın demiyor boş yorum yapmıyalım
sanırım sizsiniz dedim kardeş böyle yağlı yağlı başlık açıp oyunun tanıtımını yapmışsın boş yorum dediğin de insanları bilgilendirme. Bu keylerin çoğu cc ile elde edilen keyler biraz ingilizcen varsa araştırıp öğrenebilirsin.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
sanırım sizsiniz dedim kardeş böyle yağlı yağlı başlık açıp oyunun tanıtımını yapmışsın boş yorum dediğin de insanları bilgilendirme. Bu keylerin çoğu cc ile elde edilen keyler biraz ingilizcen varsa araştırıp öğrenebilirsin.
:D

DogancanYr

80+ Silver

Bu siteler (Fanatical, WinGameStore, DreamGame, Playstore.com, eTail) dışındaki yerlerden anahtar alıyorsan ve oyunun fiyatı cidden ucuz ise ya verecekleri anahtar sahte ya çalıntı kredi kartı ile alınmış ya da yapımcının hesabına gizliden girmişler ve anahtar üretmişler. Hatta başka yol steam hesabı vermeleri veya korsan şekilde indirttirmeye çalışacaklardır.
Ayrıca steam hesabının e postasını değiştiremiyorsan o da korsandan farkı kalmıyor.

Mehmetynk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Yanık
Bu siteler (Fanatical, WinGameStore, DreamGame, Playstore, eTail) dışındaki yerlerden anahtar alıyorsan ve oyunun fiyatı cidden ucuz ise ya verecekleri anahtar sahte ya çalıntı kredi kartı ile alınmış ya da yapımcının hesabına gizliden girmişler ve anahtar üretmişler. Hatta başka yol steam hesabı vermeleri veya korsan şekilde indirttirmeye çalışacaklardır.
Ayrıca steam hesabının e postasını değiştiremiyorsan o da korsandan farkı kalmıyor.
merhabalar steam cd key söyle birşeydir efendim size örenek olarak random bir numara verdiler 50000000000200001000 şöyle bir numara steame giriyorsun tabikide kendi hesabına başka hesaba girmiyorsun oyun oyun ekleye tıklıyorsun steam cd key kısmı var ordan ekliyorsun kendi hesabına yani ilk öncelikle kendi hesabına alıyorsun oyunu korsan olmuyor

arkadaşlar hangi ürünü cc alınmamış olabilir yani şöyle düşün h le başlıyan bir site düşün ordaki satıcıdan 10 tane kalem aldı 200 tl ye ve başka hesapla cc alınan bu adam gidip marketinde 10 tl ye satıyor cc oldugunu anlayamayız ama hiç bir ürünü almazsınız interneten sıkıntı olmaz böyle bir şey olmıyca için cok girmiyelim böyle şeylere

DogancanYr

80+ Silver
merhabalar steam cd key söyle birşeydir efendim size örenek olarak random bir numara verdiler 50000000000200001000 şöyle bir numara steame giriyorsun tabikide kendi hesabına başka hesaba girmiyorsun oyun oyun ekleye tıklıyorsun steam cd key kısmı var ordan ekliyorsun kendi hesabına yani ilk öncelikle kendi hesabına alıyorsun oyunu korsan olmuyor

arkadaşlar hangi ürünü cc alınmamış olabilir yani şöyle düşün h le başlıyan bir site düşün ordaki satıcıdan 10 tane kalem aldı 200 tl ye ve başka hesapla cc alınan bu adam gidip marketinde 10 tl ye satıyor cc oldugunu anlayamayız ama hiç bir ürünü almazsınız interneten sıkıntı olmaz böyle bir şey olmıyca için cok girmiyelim böyle şeylere
Tabbii ki steam keyin mantığını biliyorum.

Kendi hesabında oynuyorsan tabii ki korsan olmuyor. CC olup elindeki oyun steam hesabından gittimi anlarsın olup olmadığını, verdiği para ile kalırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,742
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom