Neler Yeni

🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

Erdinc340

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdinc
Kendi sitesinde bile wrmler hakkında bilgi yok . Çok fazla kısmışlardır bu yüzden yazmamışlar. 500tl fark için msi ın ne olduğu bellş olmayan wrm li anakartı alınmaz. Üstelik b650+ pci 4.0 + dandik wifi 6e 80mhz:)

Hardware unboxta B650 Atx ler arasında en iyi giriş seviyesi ilk 3teki kart bence sıkıntı çıkmaz 70-80 kart test ediyorlar.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam peki sizce msı x870 gaming modeli mi asrock x870 mi? Fiyatları aynı hemen hemen?
Asrock da gaming plusda 17 fazlar vram değerleri. Asrock 80amper gaming plus 60 amper Bence asrock.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
Asrock da gaming plusda 17 fazlar vram değerleri. Asrock 80amper gaming plus 60 amper Bence asrock.

Merhabalar hocam. Ben de 7800x3d ya da 9800x3d alma peşindeyim, indirim kovalıyorum. Ona istinaden 16x2 ram ve x870 anakart da lazım tabii...

Dediklerinize bakıyorum fakat Epey'de kağıt üzerinde MSI çok daha iyi görünüyor. Asrock tercihinizdeki detayları açıklayabilir misiniz? Uzun ömürlü bir ürün alıp yıllarda bilgisayara bir daha dokunmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rıza
İlgilendiği Kategoriler
hacking, development
bu indirimler mağazada da geçerli mi?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Merhabalar hocam. Ben de 7800x3d ya da 9800x3d alma peşindeyim, indirim kovalıyorum. Ona istinaden 16x2 ram ve x870 anakart da lazım tabii...

Dediklerinize bakıyorum fakat Epey'de kağıt üzerinde MSI çok daha iyi görünüyor. Asrock tercihinizdeki detayları açıklayabilir misiniz? Uzun ömürlü bir ürün alıp yıllarda bilgisayara bir daha dokunmak istemiyorum.
Açıkladım ya vram faz değerleri. ikiside 17 faz ama msi 60A Asrock 80A vram değerine baktım harici bana görseli lazım kaç tane m2 yuwası var başka özellikler önemli değil :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagatay Yıldırım
X870E Tomahawk sorunlu mu arkadaşlar? Alınır mı?
Kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok. Tek problem type c giris poziyosunu. Ekran kartimdan dolayi kullanamiyorum. Onun disinda cok dolu bir kart. 4 adet m.2 7800x3d 7900xt bilesenlerim. Ekstra guc girisiyle msi guzel is basarmis. Hwinfodan takip ettigimde uzun kullanimlarda dahi 3.3v 12v. Ve 5v degerleri hic dusmuyor. Cok kararli bir kart

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Kullanıyorum. Herhangi bir sorunu yok. Tek problem type c giris poziyosunu. Ekran kartimdan dolayi kullanamiyorum. Onun disinda cok dolu bir kart. 4 adet m.2 7800x3d 7900xt bilesenlerim. Ekstra guc girisiyle msi guzel is basarmis. Hwinfodan takip ettigimde uzun kullanimlarda dahi 3.3v 12v. Ve 5v degerleri hic dusmuyor. Cok kararli bir kart
3.3v 12v 5v genelde psu dan kaynaklı psu sağlam ürün demekki :) Dandik psu da 12v kanalı 11900 e kadar düşebiliyor yüke binmeden bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagatay Yıldırım
3.3v 12v 5v genelde psu dan kaynaklı psu sağlam ürün demekki :) Dandik psu da 12v kanalı 11900 e kadar düşebiliyor yüke binmeden bile
Hocam bende oyle biliyordum. 3 adet kart degistirdim. Hep ayni psudu. Bunda boyle bir sorun yok. Daha onceki kartlar asus x670e-a, gigabyte b650m auris, digeri de yine x670e tomahawkdi. Dedigim gibi type-c disinda sorun yok. Cok oyun oynarim. 2 haftadir cok sukur sıkıntısız. Asus bıktırmıştı.

Son düzenleme:

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam bende oyle biliyordum. 3 adet kart degistirdim. Hep ayni psudu. Bunda boyle bir sorun yok. Daha onceki kartlar asus x870e-a, gigabyte b650m auris, digeri de yine x670e tomahawkdi. Dedigim gibi type-c disinda sorun yok. Cok oyun oynarim. 2 haftadir cok sukur sıkıntısız. Asus bikirmisti.
Allah allah bende aynı anakartta 3 4 psu denemiştim hep farklı değerler almıştım. Asus da sorunmu yaşadın bende asus kullanıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagatay Yıldırım
Allah allah bende aynı anakartta 3 4 psu denemiştim hep farklı değerler almıştım. Asus da sorunmu yaşadın bende asus kullanıyorum :)
Yasadim hocam .Bilgisayarı yeniden baslattigim zaman bir turlu boot etmiyordu. Acilista kalip. Defoult degerlere donuyordu. Cold startda boyle bir sorun yoktu. Ramlerim de sitesinin belirttigi ram listesinde olmasina ragmen hep ram hatasi veriyordu.. zaman zaman mavi ekranda bunlara ilave bonusuydu.:) sans isi tabi. Belki bende ki kart problemliydi bilemiyorum.

Top Bottom