Neler Yeni

Öneri Quadcast S mi? Quadcast mi?

orro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alessia Orro
Forum sayesinde farklı iki mikrofondan Hyperx Quadcast tercihini yaptım. Şimdi de Quadcast S mi alsam yoksa Quadcast mi alsam onu düşünüyorum, teşekkürler...

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Nesim Mutlu
Rgb olması dışında bir farkları yok senin tercihin çok önemli değilse quadcast alman daha mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: orro
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Forum sayesinde farklı iki mikrofondan Hyperx Quadcast tercihini yaptım. Şimdi de Quadcast S mi alsam yoksa Quadcast mi alsam onu düşünüyorum, teşekkürler...
İkisi de alınmaz, hala gereksiz fazla fiyata satılıyorlar.
Bütçe belirtirsen ona göre daha iyi seçeneklerden önerelim, kullanım amacını da belirtebilirsin.
Mesela Quadcast'te olduğu gibi kardioid dışı kutup desenleri de kullanılacak mı?

• Beğen

orro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alessia Orro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de alınmaz, hala gereksiz fazla fiyata satılıyorlar.
Bütçe belirtirsen ona göre daha iyi seçeneklerden önerelim, kullanım amacını da belirtebilirsin.
Mesela Quadcast'te olduğu gibi kardioid dışı kutup desenleri de kullanılacak mı?
Ben dış görünüş olarak önem vermiyorum eğer armut gibi durmuyorsa. Sesi olabildiğince kaliteli olsun istiyorum sadece. Youtube videolarında bir saat oturup bıdı bıdı konuşacağım. Bütçem de maksimum 8500. Yani podcast ve youtube videosu diyebiliriz.

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Nesim Mutlu
Çok fazla bir bilgim yok fakat xlr mikrofon podcast gibi kullanımlarda iş yapar. Orta seviye bir mixer ile marka ve model konu hakkında bilgisi olan arkdaşlar öneride bulunur zaten

• Beğen
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Ben dış görünüş olarak önem vermiyorum eğer armut gibi durmuyorsa. Sesi olabildiğince kaliteli olsun istiyorum sadece. Youtube videolarında bir saat oturup bıdı bıdı konuşacağım. Bütçem de maksimum 8500. Yani podcast ve youtube videosu diyebiliriz.
Podcast olacağı için dinamik mikrofon tercih etmek daha iyi olur. Bu bütçede XLR önerdim:

Mikrofon: Rode Podmic

Mikser:
Benim önerim 2. ele yönelip Behringer UMC202HD, Focusrite 2i2 gibi 24 bit destekleyen modelleri tercih etmek yönündedir. Diğer türlü ileride bütçe oluşursa daha iyi bir ses arayüzüne geçiş yapılabilir.
Eğer sıfır olması gerekiyor ise:

Maono AMC2, Maono AM200
Müzik işleri için de uygun ses kartı: Behringer UMC22, Fifine SC1

Boom Arm: https://www.akakce.com/mikrofon-sta...a-kiskacli-model-micst1-fiyati,768327990.html (Duruma göre dönüştürücü gerekebilir, yurt dışında falan epey ucuza çözülebiliyor.)
İleri vadede Fifine CS1 gibi daha kaliteli modellere geçilebilir.

Pop Filter (ileride düşünülebilir): Stoklara gelirse değerlendirilebilir:

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Ali
Podcast olacağı için dinamik mikrofon tercih etmek daha iyi olur. Bu bütçede XLR önerdim:

Mikser:
Benim önerim 2. ele yönelip Behringer UMC202HD, Focusrite 2i2 gibi 24 bit destekleyen modelleri tercih etmek yönündedir. Diğer türlü ileride bütçe oluşursa daha iyi bir ses arayüzüne geçiş yapılabilir.

Maono AMC2, Maono AM200

Boom Arm: https://www.akakce.com/mikrofon-sta...a-kiskacli-model-micst1-fiyati,768327990.html (Duruma göre dönüştürücü gerekebilir, yurt dışında falan epey ucuza çözülebiliyor.)

Pop Filter (ileride düşünülebilir): Stoklara gelirse değerlendirilebilir: fiyati,380392467.html
1500 TL'ye mikrofon önerin var mıdır ? Iem setup dizdim ama mikrofon bulamadım. Kiwi ears cadenza + 31993 çipli hi-fi dac kullanıyorum.

orro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alessia Orro
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mikser:

Maono AMC2, Maono AM200

Pop Filter (ileride düşünülebilir): Stoklara gelirse değerlendirilebilir:
Çok teşekkür ederim, emeğine sağlık.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Lloyd
Top Bottom