Neler Yeni

🔥İndirim Xbox Store'da RDR 2 117TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,600
İsim
Oğuz Oğuz
Soranlar olacak; Evet sadece konsol için.

1740850659309.png

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,600
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Murat

1905

80+ Silver
xbox 360 ile oynanabiliyor mu alırsak ? destekliyor mu vs bilmediğimden soruyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Yuzarsef
ERKEKSEN HİÇ OYNAMAYACAN ASLAN PARÇASI
Bir oyuna para verilmesinin tek sebebi yapımcıların emeğinin karşılığını vermek değildir. Entel dantel bir sürü dile destek verip Türkçe'ye düşmanlık yapıyorlar. Yama kurduğun zamanda oyun otomatik korsan oluyor istisnasız bir biçimde. Her türlü 3.parti yazılım kuruyorsun oynamak için bu yüzden para vermektense beleşe korsan oynarım adam gibi oynarım 0,25₺ bile vermem.

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yiğit özcan
Bir oyuna para verilmesinin tek sebebi yapımcıların emeğinin karşılığını vermek değildir. Entel dantel bir sürü dile destek verip Türkçe'ye düşmanlık yapıyorlar. Yama kurduğun zamanda oyun otomatik korsan oluyor istisnasız bir biçimde. Her türlü 3.parti yazılım kuruyorsun oynamak için bu yüzden para vermektense beleşe korsan oynarım adam gibi oynarım 0,25₺ bile vermem.
dil konusunda katılıyorum 30-40 milyon kişinin kullandığı lehçe bile varken 90m kişinin kullandığı türkçe yok saçmalık korsan oynamayı desteklemiyorum yama kurmak en azından daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
Yuzarsef
dil konusunda katılıyorum 30-40 milyon kişinin kullandığı lehçe bile varken 90m kişinin kullandığı türkçe yok saçmalık korsan oynamayı desteklemiyorum yama kurmak en azından daha mantıklı
Normalde korsana karşı olurudm adamların emekleri falan ama artık takmıyorum yapay zekaya bile yaptırırlar isteseler. Ve yama kurunca virüs muhabbeti falan da var bari böyle bir tehlikeyi göze alacağım komple korsan indiririm olur biter. Savaş altında ki adamlar bile stalker 2 ye TR destekle geldiler isteyen adam yapıyor. Hiç bir gta serisini bile satın almadım bu yüzden bedava epic dağıtınca ekledim sen düşün. TR desteği yoksa ama oyun hoşuma gidiyorsa bekliyorum gelmez ise korsan oynuyroum.

Top Bottom