Neler Yeni

Allahın yaptığı tuhaf şeyler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Doğukan Barut
1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
maksimum yaşın 17 18 sorduğu sorulara bak tam tokatlık

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
hazarcoban
10 yaşındaki bir çocuk kadar bile düşünmeyip 5 dk oturup bekleseniz anlayacağınız şeyleri burada propaganda yapmak için kullanıyorsunuz art niyetlisiniz
Peygamberlikle bir bağlantın var galiba insanların niyetlerini kesin olarak bilebiliyorsun ilginç

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,547
İsim
Olcay akbulut
Kimsede adam akıllı cevap vermemiş :D
Adam en azından sorguluyor, dalga geçeceğinize düşünsenize olm biraz elemanların tiktok kaydırmaktan kafası patlamış :DD

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Kimsede adam akıllı cevap vermemiş :D
Adam en azından sorguluyor, dalga geçeceğinize düşünsenize olm biraz elemanların tiktok kaydırmaktan kafası patlamış :DD
Oğlum adam akıllı sorumu sormuş ne saçmalıyorsunuz siz sana biri gelip ben havada takla atarken muz yiyip çilek tadı almak istiyorum derse ne anlatıyon diyip tokadı basarsın

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Peygamberlikle bir bağlantın var galiba insanların niyetlerini kesin olarak bilebiliyorsun ilginç
Niyetin iyiyse sorduğun soruların cevabını bulman 2 dakika sürer samimiysen her yerde var cevabı burada mübarek ayda konu açıp milleti zehirlemeye çalışmayın sizin gibilere cevap çok verdim artık art niyetli olduğunuzu biliyorum

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Çağatay Emir
Kardeşim sana bir haberim var.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,547
İsim
Olcay akbulut
Oğlum adam akıllı sorumu sormuş ne saçmalıyorsunuz siz sana biri gelip ben havada takla atarken muz yiyip çilek tadı almak istiyorum derse ne anlatıyon diyip tokadı basarsın
dayı felsefede mantık mı arıyon sende

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
hazarcoban
Niyetin iyiyse sorduğun soruların cevabını bulman 2 dakika sürer samimiysen her yerde var cevabı burada mübarek ayda konu açıp milleti zehirlemeye çalışmayın sizin gibilere cevap çok verdim artık art niyetli olduğunuzu biliyorum
Ozaman bu platformda neden felsefe başlığı var.Ozaman sizde camide okulda din ile allah ile milleti uyutmayın

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
dayı felsefede mantık mı arıyon sende
Puahahaha felsefede mantıkmı arıyon dedi biraz önce siz ne cahilsiniz yahu her gün dahada şaşırıyorum ya ortaokuldasınız lisede felsefe dersi görmediniz yada harbi sıkıntılısınız

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Millet niye zehirleniyor? Yani neye göre senin dogmalar şerbet de aksi durum zehir?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Berk Atmaca
İnsanları küçümseyerek cevap verdiğin için o tokadı sana basmak lazım. Kapa çeneni insanları fazla yargılama. Sorular saçma veya değil ne önemi var? Rahatsız olduysan girme konuya, okuma cevapları. Bu kadar basit.

Clayz

80+ Silver
1: Allah niye kendi yarattığı soruna kendi çözüm buluyor. Mesela güneşi zararlı ışınlarıyla beraber yaratanda allah, zararlı ışınlardan bizi koruması için ozon tabakası yaratanda allah.
2: Neden kıbleye dönmemiz isteniyor.Dünya yuvarlak zaten,kıblenin tam tersine dönsek yine kıbleye dönmüş oluyoruz. İbadet sinyal gibi değil ki mesafenin bir önemi olsun ?
3: İsraf günah diyor, peki 27.710 ışık yılı uzaklığındaki SWEEPS-04 gezegenindeki rastgele bi taşın bize ne faydası var ?
4: 7 yaşında bir çocuk birini öldürse suclu aslında ebeveyn değil midir.Bizde bu aciz aklımızla koskoca Allahın yanında 8 yaşındaki çocuk gibi değilmiyizdir ?
sakaysa komık degılse dahada komık cıdden

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom