Neler Yeni

⚠️2.El PC Piyasasına Noldu ❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Mehmetcan
Sa beyler 2.el PC ve PC bilesenleri Piyasasına Son 1-2 aydır arada bakıyorumda Yani Ben 2.el piyasası göremiyorum hatta sadece PC değil her şeyin 2.el piyasası yok olmaya başladı

Yani Millet artık neredeyse Sıfır fiyatına Hatta Şaka gibi gelecek ama Sıfır Fiyatından Pahalıya Satmaya çalışanlar var

Hazır/Topalama PC'ye vs. zaten Hiç Girmiyorum kendiniz bakın

Mesela bir kaç Tane Atayım

Adam Ryzen 5 7600 Fiyatına 7500F satıyor⬇️

7500F'i 1 Ay kullanmış beyefendi ama sıfır Fiyatında satıyor⬇️

Bu Ram'in Sıfırı +CL36 'lı yani daha iyisi sıfırı 1.700TL

Vs. Vs. sizce bunun Sebebi Nedir ???

Son düzenleme:

1905

80+ Silver
herkesin malı en kıymetlisi.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
Batuhan Divrik
Attığın ilanların çoğu aylar öncesinde konmuş ve satılmamış satılması da anormal zaten söylediğiniz sebeplerden dolayı. 2.el de ben çok ürün sattım genel de ya yarı fiyatına ya da yarı fiyatının biraz üstüne duruma göre satıyorum kalkıp da sıfırı 5 bin olan ürünü 4.5k ya satamam haliyle ama ilana koysam kimse bir şey diyemez o mantık koyuyorlar. Belki bir enayi gelir alır mantığı var herhalde.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Bay fahare
Ben bilgisayar toplayacak oldum diye oldu kusura bakma arc a750 de almam dedim 3.5 idi şuan 5.5dan assagi yok 3600 alim dedimm hakkı 1200 idi millet 1700 2000e satmaya çalıştı

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Can Çolak
Hocam özellikle 2. El sistemleri sıfır toplayınca ya daha ucuza ya da yüzde 10 20 gibi cüzi miktarda fazlaya sıfır sistem toplanabiliniyor. Alan var mı merak ediyorum

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Enes Kaplan
Sa beyler 2.el PC ve PC bilesenleri Piyasasına Son 1-2 aydır arada bakıyorumda Yani Ben 2.el puayasası göremiyorum hatta sadece PC değil her şeyin 2.el piyasası yok olmaya başladı

Yani Millet artık neredeyse Sıfır fiyatına Hatta Şaka gibi gelecek ama Sıfır Fiyatından Pahalıya Satmaya çalışanlar var

Tr de kesinlikle ikinci el satış yasası çıkması lazım fiyatlar aşırı saçma çoğu sıfırından daha pahalı 2. eline param yetmedi sıfırını aldım şakası gerçek oldu böyle kişilerden almamak lazım.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Mehmetcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığın ilanların çoğu aylar öncesinde konmuş ve satılmamış satılması da anormal zaten söylediğiniz sebeplerden dolayı. 2.el de ben çok ürün sattım genel de ya yarı fiyatına ya da yarı fiyatının biraz üstüne duruma göre satıyorum kalkıp da sıfırı 5 bin olan ürünü 4.5k ya satamam haliyle ama ilana koysam kimse bir şey diyemez o mantık koyuyorlar. Belki bir enayi gelir alır mantığı var herhalde.
Hocam Çoğu yeni ilan araya 2-3 tane eski ilan girmiş geri kalanı yeni tekrar bakın isterseniz

Ayrıca bunlardan daha ucuz olanlar elbette var ama 2-3 tane falan yada sağı solu bozuk olanlar vs.
Gidin 2.el'de Gpu'suz bir sistem toplayın sonra Sıfırını toplayın arada %10-15 fiyat farkı anca var

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Volkan
Sa beyler 2.el PC ve PC bilesenleri Piyasasına Son 1-2 aydır arada bakıyorumda Yani Ben 2.el piyasası göremiyorum hatta sadece PC değil her şeyin 2.el piyasası yok olmaya başladı

Öyle hacı 5600x 3060 ti sistemi 16 ya satmışım forumda bana eleanın teki sen enayisin ucuza vermişsin demeye getiriyor kendisi 3500x işlemci yanılmıyorsam 6700 6600 18 e itelemiş birisine marifet sanıyor herkesin malı atın mübarek ama iş senden birisi almaya gelince en kötü edersiz mal senin oluyor

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Mehmetcan
Öyle hacı 5600x 3060 ti sistemi 16 ya satmışım forumda bana eleanın teki sen enayisin ucuza vermişsin demeye getiriyor kendisi 3500x işlemci yanılmıyorsam 6700 6600 18 e itelemiş birisine marifet sanıyor herkesin malı atın mübarek ama iş senden birisi almaya gelince en kötü edersiz mal senin oluyor
Katılıyorum Zaten Malesef KB ama Ülkenin Bu Ekonomiye Gelmesin'de Malum Şahıs'tan çok Halkın suçu olduğunu düşünüyorum

Çünkü herkes bir birine geçirme derdinde ve Enayi veya Aç gözlü yani dolar 1TL artsın Sanki 3-5TL artmış gibi zam yaparlar yada iPhone 15 pro Max'i var daha taksiti bitirmemiş iPhone 16 Pro Max Çıkınca onu alıyor eee satış olunca firmalarda zaten enayiler diyip fiyat yükseltiyor vs. vs.
Kısaca Zincirleme İle her şey bozuluyor Çok aç gözlü bir millet malesef

The Semih

80+ Gold

Ülkecek fırsatçı olduk, kutu bandı yırtılan ürün ikinci el olarak satılmalı. Fakat internetten aldığımız sözde sıfır ürünler bile kullanılmış geliyor artık, büyük bir denetim eksikliği.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
baba merhaba
2.el de tabiri caizse fırsat ürünler çabuk satılıyor geriye pahalı girilen ilanlar kalıyor. Benim gördüğüm ama örnek PSU bölümüne bakarsaniz 2el sıfır ile rekabet ediyor o yönden katılıyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,005
İsim
Mehmetcan
Ülkecek fırsatçı olduk, kutu bandı yırtılan ürün ikinci el olarak satılmalı. Fakat internetten aldığımız sözde sıfır ürünler bile kullanılmış geliyor artık, büyük bir denetim eksikliği.
Hiç denetim Yapılmıyor Maalesef

Mesela Sorunlu Olan Ve Firmalara Yolladığımız ve değiştirdiginiz Ürünler sizce nerede Çöpte mi? Hayır ! Tamir edip Sıfır diye satıyorlar

Mesela Hanginiz internette Outlet ürün görüyorsunuz yok çünkü Sıfır diye satıyorlar
Mesela Girin Ebay'ya Yada Newegg'e Yada Amazona (amerika'da popüler E-Ticaret siteleri) Sonra Orda Filtre Kısmına Basın bakalım Durum diye bir seçenek çıkıyor orada Sıfır Veya yenilenmiş ürün diye seçenek çıkıyor Yenilenmiş ürünlerde baya ucuz oluyor sıfıra göre ama sıfır gibi tüm bakımı ve tamiri yapılmış
Ama TR'de böyle bir şey yok çünkü tamirden sonra sıfır diye satıyorlar

Top Bottom