Neler Yeni

⚠️2.El PC Piyasasına Noldu ❓

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Volkan
Katılıyorum Zaten Malesef KB ama Ülkenin Bu Ekonomiye Gelmesin'de Malum Şahıs'tan çok Halkın suçu olduğunu düşünüyorum

Çünkü herkes bir birine geçirme derdinde ve Enayi veya Aç gözlü yani dolar 1TL artsın Sanki 3-5TL artmış gibi zam yaparlar yada iPhone 15 pro Max'i var daha taksiti bitirmemiş iPhone 16 Pro Max Çıkınca onu alıyor eee satış olunca firmalarda zaten enayiler diyip fiyat yükseltiyor vs. vs.
Kısaca Zincirleme İle her şey bozuluyor Çok aç gözlü bir millet malesef
Tam olarak böyle o kadar sövmek istiyorum ki hafta sonu pazara gittim fırsatçı köpekler geçen hafta 3 kilo patates 50 tl di 100 yapmışlar taze fasulye yarım kilo 40 tl di 80 yapmışlar ve niceleri %60 yöneten suçluysa %40 bizim halk hatta bu oran tam terside olabilir çok ahlaksız bir milletiz benciliz gurur duyacağım bir şey kalmadı yani milli değerlerimiz dışında onun dışında bu millet sosyal olarak çürüdü ne örf kaldı ne adet ne sevgi ne saygı a dan z ye ülkenin mayası bozuldu.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Mehmetcan
Tam olarak böyle o kadar sövmek istiyorum ki hafta sonu pazara gittim fırsatçı köpekler geçen hafta 3 kilo patates 50 tl di 100 yapmışlar taze fasulye yarım kilo 40 tl di 80 yapmışlar ve niceleri %60 yöneten suçluysa %40 bizim halk hatta bu oran tam terside olabilir çok ahlaksız bir milletiz benciliz gurur duyacağım bir şey kalmadı yani milli değerlerimiz dışında onun dışında bu millet sosyal olarak çürüdü ne örf kaldı ne adet ne sevgi ne saygı a dan z ye ülkenin mayası bozuldu.
Cidden Ne milli değerler ve Bu topraklar dışında Ülkemden ve insanından nefret eder oldum.
Eskiden Düşeni kaldıran ,Aç olanı doyuran,Yardıma muhtaç insana yardım eli uzatan,Yetime Sevgi gösteren,Zorda olana destek olan O halktan eser Kalmamış

Şimdi Düşene birde ben tekme atayım diyen,Aç olana Ağzın kokuyor diyen,Yardıma Muhtaç İnsan'a başka kapıya diyen,Yetime İyyyy git başkası sevsin seni diyen,zorda olanı daha'da zora Sokan İgrenç bir halk oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,427
Üyeler
169,295
Son üye
BenAras
Top Bottom