vahiy mi inmiş de 3 hafta sonra telefoncuya göstermek aklına gelmiş? ya alırken kardeş ben cihazın temiz olduğundan emin olmak istiyorum gel telefoncuya gidelim o baksın, eğer temiz derse orada anlaşırız alırım diyecekti ya da aldığı gibi telefoncuya götürüp inceletecekti. bir sıkıntı varsa hemen diğer gün arardı seni bu telefon sıkıntılıymış diye. düşme bu tuzağa ahmedimTelefoncuya göstermiş de öyle dedi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben sorunsuz sattığıma eminim cihaz zaten bendeydi bir süre de
Düşmedim abiler teşekkür ederim sıkıntı başıma gelirse sizleri etiketleyip yardım isterimvahiy mi inmiş de 3 hafta sonra telefoncuya göstermek aklına gelmiş? ya alırken kardeş ben cihazın temiz olduğundan emin olmak istiyorum gel telefoncuya gidelim o baksın, eğer temiz derse orada anlaşırız alırım diyecekti ya da aldığı gibi telefoncuya götürüp inceletecekti. bir sıkıntı varsa hemen diğer gün arardı seni bu telefon sıkıntılıymış diye. düşme bu tuzağa ahmedim
siz ürünü sıfır olarak mı aldınızDüşmedim abiler teşekkür ederim sıkıntı başıma gelirse sizleri etiketleyip yardım isterim
Hayır sahibindenden aldımsiz ürünü sıfır olarak mı aldınız
satın aldığınız kişinin size toplama iphone satmadığına eminmisinizHayır sahibindenden aldım
Aldığım arkadaş ekran orijinal demişti sahibindenden almıştım.satın aldığınız kişinin size toplama iphone satmadığına eminmisiniz
1 yıl.iade hakkı falan yok sen cihazı test edip verdin mi verdim kendisi buna güvenerek aldı isterse mahkemeye versin kendisi kaybederArkadaşlar merhaba 13 yd sattım 13 Şubat günü arkadaş bugün bana ulaşıp ürün toplama olduğunu belirtti. Bende ona test ederek aldığını belirttim arkadaş polise vericem diyor. Ne yapmam gerekli.
1 yıl iade hakkım var diyor. Elden sattım arkadaşa
Sende sağlammıydı sen test'de ettirdiysen dert etmebende deliller var dedi gözümü ondan korkuttu. Cihaz açılıp kapanıyor dedi.
Ben test ettim. Sıkıntısı yoktu. Wifi çekmiyor dedi arkadaş. Ben test ettim bendeyken çekiyordu1 yıl.iade hakkı falan yok sen cihazı test edip verdin mi verdim kendisi buna güvenerek aldı isterse mahkemeye versin kendisi kaybeder
Sende sağlammıydı sen test'de ettirdiysen dert etme
Tamam sorun yok dahaBen test ettim. Sıkıntısı yoktu. Wifi çekmiyor dedi arkadaş. Ben test ettim bendeyken çekiyordu