Neler Yeni

İphone 16e alınır mı?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
can
merak ettim ne gibi farkları var düz 16 ile arkadaşta 16e almayı düşünüyorduda
mübarek buradan tek tek yazalım mı inceleme videolarını aç izle hani bana şunu desen anlarım 20 binlik telefon ile 57binlik telefonu kıyaslasan tamam haklısın 20 binliği al geç derim, aralarındaki farklara 10bin verilir klasik muhabbet 47 bin ona verene kadar 57 bin ver geç :)

MKEG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim Gündemir
mübarek buradan tek tek yazalım mı inceleme videolarını aç izle hani bana şunu desen anlarım 20 binlik telefon ile 57binlik telefonu kıyaslasan tamam haklısın 20 binliği al geç derim, aralarındaki farklara 10bin verilir klasik muhabbet 47 bin ona verene kadar 57 bin ver geç :)
Hocam çok fazla izledim ve alma konusunda da kararlıydım aslında özelliklerini vesaire bayağı araştırmıştım ancak abim onu almak enayiliktir diyince içimde bir ukte kaldı buraya da sormak istedim

MKEG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim Gündemir
Neden iphone den vazgeçmiyorsunuz ki o s23 ultra o bütçe de çok daha performanslı olur
hocam öncesinde redmi note 9 pro ve p30 lite kullanıyordum, onlar bozulunca 6s e geçmek zorunda kaldım ve sonra 7 plusa geçtim zaten sosyal medya kullanmıyorum ve mobil oyunları da tercih etmiyorum bundan kaynaklıdır belki 6s kullanmak bile note9 pro veya p30 litedan daha kullanışlı hissettirmişti birde androiden iphoneye aktarım yapana kadar canım çıkmıştı ama iphoneden iphoneye her şey geçiyor buda hatrı sayılır bir rahatlık bence.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
hocam öncesinde redmi note 9 pro ve p30 lite kullanıyordum, onlar bozulunca 6s e geçmek zorunda kaldım ve sonra 7 plusa geçtim zaten sosyal medya kullanmıyorum ve mobil oyunları da tercih etmiyorum bundan kaynaklıdır belki 6s kullanmak bile note9 pro veya p30 litedan daha kullanışlı hissettirmişti birde androiden iphoneye aktarım yapana kadar canım çıkmıştı ama iphoneden iphoneye her şey geçiyor buda hatrı sayılır bir rahatlık bence.
Bu veri aktarma konusunda haklısınız hocam karar sizin ister rahatınızı bozmadan apple alın ister samsunga geçin ama benim önerim samsung
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam iphone önerin diye konu açmış yaptığınız yoruma bakın
Ne varmış yorumumda?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Alper Kaplan
Reis zaten epeyden karşılaştırdım pek fark yok gibi abartılı yazma sende ozm

Top Bottom