Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Erkek Parfüm 50ml 49 TL

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Onur Yücel
Parfümde bu tarz dandik mal önermem asla. Ya orijinal kaliteli alacaksınız ya da ona o kadar para vermem diyorsanız hiç almayın yalnızca deodorant kullanın.
Parfümlere ilgi duyan birisi olarak naçizane tavsiyem efenim

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Erdem çay
Gratiste bu gün var bişeyler

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Te
Parfümde bu tarz dandik mal önermem asla. Ya orijinal kaliteli alacaksınız ya da ona o kadar para vermem diyorsanız hiç almayın yalnızca deodorant kullanın.
Hocam ne önerirsiniz benim için önemli olan kalıcı olması ( Bulunduğum şehir biraz rüzgarlı olduğundan dolayı).

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emir
stok yok

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Onur Yücel
Hocam ne önerirsiniz benim için önemli olan kalıcı olması ( Bulunduğum şehir biraz rüzgarlı olduğundan dolayı).
Hangi kokuları seviyorsunuz bu önemli , eğer kafanızda şu tarz seviyorum diye bir fikir yoksa tavsiyem bulunduğunuz şehirde beymen , sevil , sephora gibi yerler varsa oradan denemeniz. Yoksa 2-3 ml lik dekant satılıyor internette bunun için. Buradan dekant satın alıp denemeniz.
Kalıcılık için edp modelleri , içeriğinde vanilya , misk , sandal ağacı , sedir ağacı ve ud bulunan ürünlere bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusuf
Boss bottled absolut, burberry hero tavsiye ederim. Ama edp olmasına rağmen kalıcılığı çok abartı olmayan parfümler. Kokuları muazzam herkes aşırı beğeniyor. Eğer çok çok kalıcı bir koku istiyorsan tom ford ombre leather ve black orchide bakabilirsin. Özellikle black orchid aşşırı kalıcı bir koku.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin bir parfüme 4-8k para verecek bütçesi olmayabilir. Parfüm niyetine deodarant sıkmak zorunda da değil. Kaldı ki çok başarılı replika parfümler var. Mesela zara silver gucci guiltye çok benziyor hatta ben zara silverı tercih ederim. Bütçesi olmayanlar zara, aqua di polo gibi markalara yönelebilir. Mad, bargello gibi yerlerden almama konusunda katılırım. Rezalet kokular…

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Onur Yücel
Boss bottled absolut, burberry hero tavsiye ederim. Ama edp olmasına rağmen kalıcılığı çok abartı olmayan parfümler. Kokuları muazzam herkes aşırı beğeniyor. Eğer çok çok kalıcı bir koku istiyorsan tom ford ombre leather ve black orchide bakabilirsin. Özellikle black orchid aşşırı kalıcı bir koku.

Herkesin bir parfüme 4-8k para verecek bütçesi olmayabilir. Parfüm niyetine deodarant sıkmak zorunda da değil. Kaldı ki çok başarılı replika parfümler var. Mesela zara silver gucci guiltye çok benziyor hatta ben zara silverı tercih ederim. Bütçesi olmayanlar zara, aqua di polo gibi markalara yönelebilir. Mad, bargello gibi yerlerden almama konusunda katılırım. Rezalet kokular…
Hocam benim de parfüme o kadar para verecek bütçem yok dolayısıyla almıyorum. 1 sene önceye kadar vardı durumum o zamanlar alıyordum mesela ama dediğim gibi 1 senedir orijinal parfüme bütçem yetmiyor diye replika parfüme yönelmiyorum direkt kullanmıyorum. Ben bunu tavsiye ediyorum sadece dediğim gibi kimse zorunda değil tabii öyle bir şey demedim. Çok benziyor , birebir aynı vesaire denilen replikaların da inanın bana alakası yok orijinal ürünle bu yüzden diyorum. Çakma mal kullanan adamın kokusunu yan sokaktan alabiliyorum :D Gözlerim çok bozuktur 5 metre önümü göremem ama burnum keskindir ve irite oluyorum o muadil denilen parfümleri kokladığımda. Sizi bu kadar rahatsız etmeyebilir.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Haluk h
Parfümü kıyafetinize sıkın, parfümün kıyafetine sıkılmadığını biliyom, sonuçta kimyasal, en kaliteliside kalitesizide. Cildinize temas ettirmeyin en garantisi bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Te

Hocam mesela bargello yu neden önermiyorsunuz. Baya kullanan var da sağlıklı olmadığından dolayı mı

Top Bottom