Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyun oynarken google u açınca ekranda olan hatalar

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Göksel

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Göksel
Bana hiç böyle sorun denk gelmedi garip. Performans kaybı yoksa sorun yoktur zaten yazılımsal hata falandır.
yok sadece marvel rivalsda oluyor bende başka hiçbir oyunda olmuyor

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Efe Ergül

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet cal
hocam bende rdr2 de oluyor diğer oyunları bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

performans kaybından kastınız nasıl bir şey hocam ne gibi
Yani ekran kartı + cpu stres soktunuzmu hiç? Oralarda iyi sonuçlar çıktıysa yazılımsaldır temiz formatla bir şey kalmaz veya başka çözümü olabilir.

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Efe Ergül
Yani ekran kartı + cpu stres soktunuzmu hiç? Oralarda iyi sonuçlar çıktıysa yazılımsaldır temiz formatla bir şey kalmaz veya başka çözümü olabilir.
hocam stres testlerinden ekran kartı ve işlemcinin iyi sonuçlar aldığını nasıl anlayabilirim?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Göksel
hocam stres testlerinden ekran kartı ve işlemcinin iyi sonuçlar aldığını nasıl anlayabilirim?
cinebench 24 işlemci furmark ekran kartı testi ben yapmışım hepsini ortalamadan çok daha yüksek performans alıyorum ama aynı sorun bende de marvel rıvalsda oluyor yinede dene istersen

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet cal
Cinebench + occt + furmark kullanabilirsin. Ve ordan çıkan sonuçları yeni konu açıp forumdaki arkadaşlara sorabilirsin veya internette kendin karşılaştır.

siemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Efe Ergül
cinebench 24 işlemci furmark ekran kartı testi ben yapmışım hepsini ortalamadan çok daha yüksek performans alıyorum ama aynı sorun bende de marvel rıvalsda oluyor yinede dene istersen
Cinebench + occt + furmark kullanabilirsin. Ve ordan çıkan sonuçları yeni konu açıp forumdaki arkadaşlara sorabilirsin veya internette kendin karşılaştır.
Agalar ben bilgisayarı geçen sene gaminggen den almıştım fps drop şikayetim vardı bilgisayar 3 defa servise gönderildi tüm parçaları güç kaynağı hariç, hepsinde temiz raporu çıktı bir tek ssd değişti ne problemi varsa artık, yani tekrar test yapmama gerek yok heralde çünkü serviste yapılmış testleri 3 defa

hocam sizde sadece o oyunda alt tab yapınca mı oluyor bu diğer hiçbir oyunda olmuyor mu rdr2 falan denediniz mi yani

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet cal
Agalar ben bilgisayarı geçen sene gaminggen den almıştım fps drop şikayetim vardı bilgisayar 3 defa servise gönderildi tüm parçaları güç kaynağı hariç, hepsinde temiz raporu çıktı bir tek ssd değişti ne problemi varsa artık, yani tekrar test yapmama gerek yok heralde çünkü serviste yapılmış testleri 3 defa

hocam sizde sadece o oyunda alt tab yapınca mı oluyor bu diğer hiçbir oyunda olmuyor mu rdr2 falan denediniz mi yani
Çok büyük problem değil zaten kafaya takmaya gerek yok.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
chrome://flags/
Yukarıdaki linke girip, aşağıdaki görselini koyduğum şekilde OpenGL olarak ayarlayıp dener misin? Bende de Chrome üzerinde glitchler oluyordu bu şekilde düzeltebildim.

1741394550677.png

Top Bottom