Neler Yeni

IPhone 16e 43.781TL alınır

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,203
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Iphonelara verilen paralara acıyorum. Samsungun efsane telefonları varken ıphone almak gereksiz diye düşünenlerdenim çünkü vergileri çok ağır.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
Iphonelara verilen paralara acıyorum. Samsungun efsane telefonları varken ıphone almak gereksiz diye düşünenlerdenim çünkü vergileri çok ağır.
S25 almak istiyordum ama 3 tane kamera karşılaştırma videosu izledim. 16e fotoğraf ve video konusunda çok daha iyi olduğu için 16e alicam ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S25 almak istiyordum ama 3 tane kamera karşılaştırma videosu izledim. 16e fotoğraf ve video konusunda çok daha iyi olduğu için 16e alicam ben.
Ayrıca Samsunglarında vergileri ağır

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
Samsung özel fiyatlandırma yapıyor. Konu vergi değil.
Sorun şu ki yeni modellerde pek farketmiyor artık ve dediğim gibi 16enin kamerası daha iyi. Fanboy değilim, o videoları izlemeden önce s25 istiyordum

Sorun şu ki yeni modellerde pek farketmiyor artık ve dediğim gibi 16enin kamerası daha iyi. Fanboy değilim, o videoları izlemeden önce s25 istiyordum
Hayatımda da hiç iPhone kullanmadım.

HDogus

80+ Bronze
41e düşerse iPhone 13 mü mantıklı bu mu?

Samsungda öyle artık. Yeni modellerinde ki fiyat politikasının iPhone'dan farkı yok
Ne beklediğine bağlı hocam. İşlemci, ram ve pil konusunda güzel bir cihaz. En büyük eksisi ekran ve kamerası. Özellikle hareketli videolarda ve düşük ışıklarda fotoğraflar fazla bulanık çıkıyor.

Ekler

• IMG_0098.jpeg
    IMG_0098.jpeg
    391 KB · Hit: 53

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Sezer TAŞBAŞI
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
saçma s*kim yorumlara tilt oluyorum. profesyonel fotoğraf çekmiyorum hatta hiç çekmiyorum üstündeki kamera lazım olursa işimi görür. diğer apple cihazlarımla uyumlu çalışsın istiyorum güvenli olsun istiyorum. ag aptalı bundaki 60hz i ıraktan getirdiği şayomiyle aynı sanıyor onu gömüyor. batarya da iyi seviyede gelmiş alanlara enayi muamelesi çekiyor. üstündeki işlemci bilgisayarında yok ag üstüne 5 yıl güncelleme alacak sonraki yıllarda da güncelleme almamasına rağmen akıcı çalışacak aynı yıl çıktığı telefonları dikip atacak. herkes amacına uygun telefon alsın kuş kadar beyninizle milleti yermeyin. tamam sizsiniz

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Alican ekinci
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
bu mantıkla gideyim 150 bine rtx 5090 alayım o zaman.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
Fotoğrafçı mısınız?
Fotoğraf ve videolar çekmeyi seviyorum

Ne beklediğine bağlı hocam. İşlemci, ram ve pil konusunda güzel bir cihaz. En büyük eksisi ekran ve kamerası. Özellikle hareketli videolarda ve düşük ışıklarda fotoğraflar fazla bulanık çıkıyor.
Hocam gereksiz gömmüş bu arkadaş onlarca yabancı video izledim kimse böyle birşeyden bahsetmemiş

bu mantıkla gideyim 150 bine rtx 5090 alayım o zaman.
Hayır dostum ben bir telefona verebileceğim en ucuz ücreti verip en güzel kameraya sahip olmak istiyorum. 40k bandına düşmesini bekleyip alicam bir tane 16e.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,223
Üyeler
169,549
Son üye
terso41
Top Bottom