Neler Yeni

IPhone 16e 43.781TL alınır

Jill Valentine

80+ Bronze
Fotoğraf ve videolar çekmeyi seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gereksiz gömmüş bu arkadaş onlarca yabancı video izledim kimse böyle birşeyden bahsetmemiş

Hayır dostum ben bir telefona verebileceğim en ucuz ücreti verip en güzel kameraya sahip olmak istiyorum. 40k bandına düşmesini bekleyip alicam bir tane 16e.
O sizin tercihiniz. S25 video performansı harici fiyatına göre halen rakipsiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
nightlessx
gürgençler 46'ya satıyor zaten, 2k için riske değmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
SD.ÖG.ÖÇSD.ÇGSDÖDGS.GDSÇÖ
O Fiyata amiral gemisi kıvamında telefonlar var
honor magic 6 pro
s24+
s23 ultra
EN GARİBİDE 51K YA İphone 16

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
SD.ÖG.ÖÇSD.ÇGSDÖDGS.GDSÇÖ
O Fiyata amiral gemisi kıvamında telefonlar var
honor magic 6 pro
s24+
s23 ultra
EN GARİBİDE 51K YA İphone 16
Selam kanka kamerasına göre alicam ve s24+'dan daha iyi kamerası 16enin. Samsung ya da iPhone alicam hatta düne kadar S25 düşünüyordum ta ki 3 tane karşılaştırma videosu izleyene kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
z
Selam kanka kamerasına göre alicam ve s24+'dan daha iyi kamerası 16enin. Samsung ya da iPhone alicam hatta düne kadar S25 düşünüyordum ta ki 3 tane karşılaştırma videosu izleyene kadar.
Kanka onlar kendileri alamadığı için başkalarına aldırmamaya yemin etmiş dünyanın en zengin adamına poco falan önerir bunlar dinleme 16e al geç a101de peşin fiyata 3 taksit çakıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
nightlessx
Ekranı falan geçtim de artık tek kameralı telefon alacak varsa ne diyeyim alsın, bataryası falan iyi gidiyor işte.
A18 var, hakkını verebilene tabi kimse oturup da render almıyor, şu telefon da tek kamerayla ne çektin de renderlayacaksın. :ROFLMAO:
Ana kamera ne kadar iyi olursa olsun 2,3 kamera standartken bu telefon tamamen bu haliyle üvey evlat olmuş, alan kitleye saygılar.

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
Kanka onlar kendileri alamadığı için başkalarına aldırmamaya yemin etmiş dünyanın en zengin adamına poco falan önerir bunlar dinleme 16e al geç a101de peşin fiyata 3 taksit çakıyor
Kanka 47 orada sanırım ben 1-2 aya peşin alcam o zamana kadar 42-43lere alırım diye düşünüyorum

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
tamam sen tek kamera ile daha iyi olduğunu düşündüğün 16e yi al
60hz ekranı ile artık kasa kasa kullanırsın

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
Ekranı falan geçtim de artık tek kameralı telefon alacak varsa ne diyeyim alsın, bataryası falan iyi gidiyor işte.
A18 var, hakkını verebilene tabi kimse oturup da render almıyor, şu telefon da tek kamerayla ne çektin de renderlayacaksın. :ROFLMAO:
Ana kamera ne kadar iyi olursa olsun 2,3 kamera standartken bu telefon tamamen bu haliyle üvey evlat olmuş, alan kitleye saygılar.
Kanka merhaba ben geniş açı ve zoom kullanan biri değilim o yüzden benim için uygun diye düşünüyorum. Bunlara önem verseydim kesinlikle almazdım tabii ki. Olay tamamen kişisel tercihler. Ana kamerası oldukça iyi çekiyor ve videolar da oldukça akıcı. Benim için uygun diye düşünüyorum. Fiyat 40-42k bandına inerse yapıştırcam. iPhone 13ten daha iyi olur.

tamam sen tek kamera ile daha iyi olduğunu düşündüğün 16e yi al
60hz ekranı ile artık kasa kasa kullanırsın
120hz var şuan ki kullandığım Xiaomi de ama ben 60hzde kullanıyorum şarjı bitmesin diye. Çokta önemi yok benim için. Kişisel tercihler olay tamamen. Kamera konusunda da inanmıyorsan 2-3 tane karşılaştırma videosu atabilirim yabancı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

GARİBANN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
kaanzi
Dostum yeter be tamam iPhone kötü almayın siz. Ne istediğini bilen biri için oldukça iyi telefon. S25'ten daha iyi videolar ve fotoğraflar çekiyor tek kamera olmasına rağmen üstüne bataryası da oldukça iyi. Vergilerden dolayı bu telefonlar bu fiyatları haketmiyor hiçbiri ama şu sitede saçma karalamaları bir bırakın artık
apple fan boyları da böyle her konuda iphoneyi destekliyorlar s25ten iyi olma ihtimali yok bi kere neden samsungu sevmiyorsunuz anlamadım

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Kanka merhaba ben geniş açı ve zoom kullanan biri değilim o yüzden benim için uygun diye düşünüyorum. Bunlara önem verseydim kesinlikle almazdım tabii ki. Olay tamamen kişisel tercihler. Ana kamerası oldukça iyi çekiyor ve videolar da oldukça akıcı. Benim için uygun diye düşünüyorum. Fiyat 40-42k bandına inerse yapıştırcam. iPhone 13ten daha iyi olur.

120hz var şuan ki kullandığım Xiaomi de ama ben 60hzde kullanıyorum şarjı bitmesin diye. Çokta önemi yok benim için. Kişisel tercihler olay tamamen. Kamera konusunda da inanmıyorsan 2-3 tane karşılaştırma videosu atabilirim yabancı.
16e alacağına git adam akıllı 15 al
bide xiaomi ekranı ile samsung ekranını aynı sanıyosun galiba
qhd+ kullanan dünyadaki en iyi ekrandan bahsediyorsun farkındaysan

Hamzaalc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hamza Alıcı
apple fan boyları da böyle her konuda iphoneyi destekliyorlar s25ten iyi olma ihtimali yok bi kere neden samsungu sevmiyorsunuz anlamadım
Hocam şaka misiniz ben S25 alicaktim zaten lakin dün gece 3 tane kamera karşılaştırma videosu izledim ve gerçekten 16e daha iyi. Bana da tuhaf geldi 16enin tek kameraya rağmen daha iyi olması ama durum bu.

16e alacağına git adam akıllı 15 al
bide xiaomi ekranı ile samsung ekranını aynı sanıyosun galiba
qhd+ kullanan dünyadaki en iyi ekrandan bahsediyorsun farkındaysan
16e'nin işlemcisi 15ten %30 daha hızlı ve bataryası çok daha iyi.

Top Bottom