Dediğimi niye denemiyorsunMalesef durum yine aynı
Televizyona taktım görüntü aldımDediğimi niye denemiyorsun
Televizyonda çalıştı sorun ne olabilirDriver guncelledikten sonra hiç açılımı bilgisayar. Yani driver güncelken açtın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1- psu şalterini indir ve açma tuşuna bas çek yap birkaç kere. Ardından şalteri kaldırıp açmayı dene.
Olmazsa
2- Eğer anakartn yeniyse clear CMOS için panelde tuş vardır eğer yoksa youtube tan nasıl yapıldığını bakıp clear cmos dene
Yine görüntü yok
Denendi
Kasayi tv ye bağlayıp mi görüntü aldın?Televizyona taktım görüntü aldım
Televizyonda çalıştı sorun ne olabilir
Ayni kabloyumu kullandın yoksa farklı bir kablo mu? Eğer farklı kabloysa belki kabloda bir problem olabilir. Onun haricinde monitorun hdmi/display girisinde nir sorun olabilir. Suan kullandiginin haricinde bir kabloyla ( hdmi kullaniyorsan display) deneyebilirsinKasayi tv ye bağlayıp mi görüntü aldın?
Hocam sorunu şu şekilde halletim, en son aklıma monitörün fişini çekmek geldi,çektim ve ışığının sönmesini bekledim, sonra geri taktım ve ekran birden geldi şu an a kadar sorun yaşamadımKasayi tv ye bağlayıp mi görüntü aldın?
Ayni kabloyumu kullandın yoksa farklı bir kablo mu? Eğer farklı kabloysa belki kabloda bir problem olabilir. Onun haricinde monitorun hdmi/display girisinde nir sorun olabilir. Suan kullandiginin haricinde bir kabloyla ( hdmi kullaniyorsan display) deneyebilirsin
Klasik elektronik cihazlar. Sorunun nerde olduğu hiçbir zaman belli değilHocam sorunu şu şekilde halletim, en son aklıma monitörün fişini çekmek geldi,çektim ve ışığının sönmesini bekledim, sonra geri taktım ve ekran birden geldi şu an a kadar sorun yaşamadım