Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Vaga
Evet hocam uyumlu.Kendi driverı da var zaten sorun yaşamazsınız.
Hocam, kol geldi. Yapmam gereken bir test var mı? Bir de kolun orta üstündeki logolu düğmeye 5 saniye basınca tamamen kapanıyor, değil mi?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam, kol geldi. Yapmam gereken bir test var mı? Bir de kolun orta üstündeki logolu düğmeye 5 saniye basınca tamamen kapanıyor, değil mi?
5 saniyeden fazla 8-9 saniye kadar basılıtutmak gerek xbox tada böyle
Testte ise gamepad test diye aratinca çıkması gerek googlede

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Göktuğ DADAŞ
Memnun musunuz uzun süre kullanıp sorun yaşayan oldu mu kendi konuma bir soru sorayım merak ettim o kadar aldırttık insanlara :) ama bir problem olacağını sanmıyorum ben sorun yaşamadım 2 tane almıştım 2 side sorunsuz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,215
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,130
İsim
Mehmet Aslan
Memnun musunuz uzun süre kullanıp sorun yaşayan oldu mu kendi konuma bir soru sorayım merak ettim o kadar aldırttık insanlara :) ama bir problem olacağını sanmıyorum ben sorun yaşamadım 2 tane almıştım 2 side sorunsuz
ets ve sifu da denedim gayet güzel çalışıyordu , bayadır kullanmadım köşede duruyor :kekw: Sadece üstündeki ekstra tuşların ne işe yaradığını bilmiyorum , hala aldığım ayarda :D

Mithril

80+ Silver
ilk aldığımda sağ tetik bildiğin sıkışıyordu hatta basmıyordu bile,muhtemelen bir parçası kırılmıştı ama 2. aldığım modelde hiçbir sorun yok.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,215
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Göktuğ DADAŞ
1 martta geldi stok o zamandan beri gidip geliyor
aaaa vallaha ben bayadır takip etmiyorum stokları yenileniyorsa güzel ben birdaha gelmeyecek sanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk aldığımda sağ tetik bildiğin sıkışıyordu hatta basmıyordu bile,muhtemelen bir parçası kırılmıştı ama 2. aldığım modelde hiçbir sorun yok.
şanssızlık olmuş sağlık olsun bana denk gelmedi hiç teknoloji şans işi diyorlar ya gerçekten doğru :)

Mithril

80+ Silver
aaaa vallaha ben bayadır takip etmiyorum stokları yenileniyorsa güzel ben birdaha gelmeyecek sanıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şanssızlık olmuş sağlık olsun bana denk gelmedi hiç teknoloji şans işi diyorlar ya gerçekten doğru :)
gerçekten şans işi fakat nedense bu temudan aldığımız ürünlerde sorun çıkma olasılığı daha bir yüksek çıkıyor nedense.

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mert kaan benek
Benim bir ara kalibrasyonu bozuldu tskılı kalıyor basılı kalıyor falan değişik bir şeyler oldu.Tekrar kalibre ettim bir yt videosu ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,658
Üyeler
169,594
Son üye
zeıback
Top Bottom