Neler Yeni

Eskiden konsola çıkmış ve hala PC'ye gelmemiş oyunları nasıl oynayabiliriz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
freakazoid
Arkadaşlar kaçırdığım çok oyun var özellikle konsol tarafında mesela 2007-2011 arası oyunlara bakıyorum oynamak için çoğu hala pcde yok. Bu oyunları oynamak için hangi konsol gerekiyor? Sadece bu oyunlar için gidip eski bir konsol mu almamız lazım yoksa başka bir yolu var mı bu işin konsol tarafında?

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Alican ekinci
god of war ps3 oyunlarını emulatör ile oynanıyor diye biliyorum aynı mantıkla yapılabilir. nintendo oyunlarınında emülatör ile pc de oynanması gibi.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Fatih Öztürk
God of war 123 uncharted 123https://rpcs3.net/

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
freakazoid
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
god of war ps3 oyunlarını emulatör ile oynanıyor diye biliyorum aynı mantıkla yapılabilir. nintendo oyunlarınında emülatör ile pc de oynanması gibi.
Hocam konsol edinmek istiyorum ama sadece eski oyunlar oynamak için değil. Yani mesela PS tarafında böyle bir şey olmadığını biliyorum ama xbox'ta böyle bir mümkün mü atıyorum bugün aldığım güncel bir cihazla eski oyunları oynamam mümkün mü konsola çok yabancıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

God of war 123 uncharted 123
Yani ne demek

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Fatih Öztürk
Hocam konsol edinmek istiyorum ama sadece eski oyunlar oynamak için değil. Yani mesela PS tarafında böyle bir şey olmadığını biliyorum ama xbox'ta böyle bir mümkün mü atıyorum bugün aldığım güncel bir cihazla eski oyunları oynamam mümkün mü konsola çok yabancıyım

Yani ne demek
Emilator link verdim

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Alican ekinci

Yani ne demek
xboxın gamepass inde geriye dönük uyumluluk diye bir şey vardı onunla eski xbox a çıkan oyunlar oynanıyor diye biliyorum.yeni nesil xbox konsollarında da böyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
freakazoid
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emilator link verdim
Şimdi anladım hocam sağ olun amacım emilator değil ben konsol almak istiyorum ama eski oyunları ve yeni oyunları oynayabilir miyim aldığım konsolda diye soruyorum aslında.
xboxın gamepass inde geriye dönük uyumluluk diye bir şey vardı onunla eski xbox a çıkan oyunlar oynanıyor diye biliyorum.yeni nesil xbox konsollarında da böyle.
Yani yeni nesil bir xbox aldığımda hem eski hem yeni oyunları aynı cihazda oynamak mümkün mü oluyor

Alican.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Alican ekinci
Şimdi anladım hocam sağ olun amacım emilator değil ben konsol almak istiyorum ama eski oyunları ve yeni oyunları oynayabilir miyim aldığım konsolda diye soruyorum aslında.

Yani yeni nesil bir xbox aldığımda hem eski hem yeni oyunları aynı cihazda oynamak mümkün mü oluyor
https://www.xbox.com/tr-TR/games/backward-compatibility burada detaylı yazıyor hocam. pc gamepass inde de bu durum var diye biliyorum ama hiç kullanmadım.

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Fatih Öztürk

Pardon o zaman xbox series x senin için en ideal konsol seçili geriye uyumlu oyunları oynaya bilirsin

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan

Yani ne demek
mümkün xbox konsollarda geriye dönüklük özelliği var yani misal xbox one x e gidip xbox 360 oyunu takarsaniz açıyor

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şahin Berkay Altun
Link Vermiyorum ama Youtube da NOBK nın videolarından yardım alabilirsin Tr piyasasında Emülatörlerle en çok haşır neşir olan adamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,551
Üyeler
170,381
Son üye
kimonosman
Top Bottom