Neler Yeni

HY300 - HY320 - HY350 Android Projeksiyon Yardımlaşma Modlama :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Arkadaşlar merhaba geçtimiz günlerde indirimde projeksyon cihazı aldım. Model olarak HY300A olarak görünüyor ama ayarlara girince izlediğim videolardan farklı görünüyor bir bilgisi olan var mı ? Yüklediğim launcher için yönetici izni vermem lazım ama bir türlü veremedim .Bilen biri var ise lütfen yardımcı olun 🙏

ozansenol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan şenol
Arkadaşlar merhaba geçtimiz günlerde indirimde projeksyon cihazı aldım. Model olarak HY300A olarak görünüyor ama ayarlara girince izlediğim videolardan farklı görünüyor bir bilgisi olan var mı ? Yüklediğim launcher için yönetici izni vermem lazım ama bir türlü veremedim .Bilen biri var ise lütfen yardımcı olun 🙏
Aynı sorun bende de var model koduda aynı henüz çözüm bulabilmiş değişim eğer siz bulursanız buradan yazarak bana da haber verirseniz sevinirim. Bende çözebilirsem size bilgi veririm. Kendi ayar menüsü dışında videoda ki şekilde android ayarlar menüsü açılmıyor

Mert00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Arslan
Merhaba dün türkiyedeki bir alışveriş sitesinden aldım bu projeksiyonlardan siyah ekranda fotoğraftaki gibi ışık sızmaları var. Bu bir sorun mudur ? Genel olarak hepsinde var mı cevabınıza göre satıcıya geri göndereceğim
iade et muhtemelen lcd ekranı sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,
Hy300 pro projeksiyon aldım. satıcı kumandayı göndermemiş. talep oluşturdum ama ne zaman gönderir ulaşır belli değil. Telefonum kızılötesi destekli olduğundan Akıllı kumanda uygulamalarını denedim ama kodu bilmediğimden eşleştiremedim.

kumanda gelene kadar nasıl kullanabileceğime dair önerileriniz nedir? Çocuklar çok hevesli bekledi kumandasız gelince 4 gündür öyle kaldılar :(
teşekkürler şimdiden
android tv kumandalarını dene ZaZa remote uygulamasına bakabilirsin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiqiaa.remote
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorun bende de var model koduda aynı henüz çözüm bulabilmiş değişim eğer siz bulursanız buradan yazarak bana da haber verirseniz sevinirim. Bende çözebilirsem size bilgi veririm. Kendi ayar menüsü dışında videoda ki şekilde android ayarlar menüsü açılmıyor
videolarını atar mısınız?

Merhaba arkadaşlar hy320 projeksiyonunu geliştirmeye çalışan arkadaşlar için yazıyorum. Ben toz filtreleri konusunda biraz düzenleme yaptım. Ekstra filtreler ekledim. Ekranın genellikle alt kısmı toz oluyordu bu da projeksiyon üst kısımdan toz kaçırıyor demek. Üst kısımda filtre yoktu ben de filtre ekledim, ön kısımdaki filtreyi de güçlendirdim. Kullandıkça ısınma ve toz performansını bildiririm. Soğutma kısmında da geliştirmeler yapmayı düşünüyorum. Fikri olan varsa eklerse sevinirim. Görüntüler ekte;

WhatsApp Görsel 2025-02-27 saat 16.52.03_fd79c8e2.jpg
WhatsApp Görsel 2025-02-27 saat 16.50.59_d6e82fb2.jpg
WhatsApp Görsel 2025-02-27 saat 16.45.33_31504aed.jpg
WhatsApp Görsel 2025-02-27 saat 16.45.34_9b69fb5f.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Nazmi
Arkadaşlar bende üzerinde lensun hy300 pro yazan cihaz var ama mkv ve sanırım bazı MP4 uzantılı videoları oynatmıyor sizlerde de böyle mi?

Top Bottom