Neler Yeni

🔥İndirim 🔥HyperX Cirro Buds Pro 1253 TL🔥

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Dax Saz
bu tarz kulaklıklar zaten genelde mobil oyunculuk için yapılıyor telefonlara wireless dongle takılamadığından ona göre almak lazım tabi
Telefonlara Wireless dongle takılabiliyor. En azından Android telefonlara. Ben hyperx cloud alpha wireless'ı telefona çok rahat bağlıyorum.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
can
gecikme değerleri yüksek oyun için tavsiye etmem ayrıca biraz daha zorlasalar ismini tırrek buds pro olarak çıkaracaklar :D

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Volkan
hepsi kötü kazık firmalar membran klavyeyi 1500 liraya satan markadan gelde nefret etme
Zorlamı aldırıyor sana o membran klavye satan firma boş boş konuşma adamların 4 senedir cloud 2 modelini kullanıyorum geçen sene kahve döktüm ses kartına daha yeni 4 ay önce ancak bozuldu gittim yenisini aldım çıt yok derisi bile soyulmadı kulaklığın

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Dax Saz
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
z
Zorlamı aldırıyor sana o membran klavye satan firma boş boş konuşma adamların 4 senedir cloud 2 modelini kullanıyorum geçen sene kahve döktüm ses kartına daha yeni 4 ay önce ancak bozuldu gittim yenisini aldım çıt yok derisi bile soyulmadı kulaklığın
Bilek desteği rezalet ama Kulaklıkları, en azından headsetleri ve mikrofonları oldukça kaliteli.
mikrofon olarak fifine almak daha mantıklı, kulaklıkları hakkında bir şey demedim zaten klavye mouse ve böyle yan ürünler için konuştum

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Dax Saz
mikrofon olarak fifine almak daha mantıklı, kulaklıkları hakkında bir şey demedim zaten klavye mouse ve böyle yan ürünler için konuştum
Bence en çok kulaklık ve mikrofon ağırlıklı bir marka zaten. Hyperx haste mouseu da oldukça kaliteli ve güzel bir üründü, ancak bir Razer değildi. Klavyesini kullanmadım, bir şey diyemem.

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
denemedim ama bağlanması gerekiyor hocam.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Sinan
Fotoğrafı paintte düzenlemişler sanırım.

1741786120460.png

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
SERHAT BOZBAYIR

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kerim deveci
Bence en çok kulaklık ve mikrofon ağırlıklı bir marka zaten. Hyperx haste mouseu da oldukça kaliteli ve güzel bir üründü, ancak bir Razer değildi. Klavyesini kullanmadım, bir şey diyemem.
Klavyesi kaliteli hissettiyor garanti kısmı güzel ama fiyatları biraz tuzlu :/

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Hocam bende kullaniyorum çok memnunum ama Garanti Suresinin 2 Ay oldugunu duyunca şok oldum 😃😃
hocam ürün fena değil f/p ürünü hemen zortlayacağını sanmam ama elektronik ürünlerin belirli bir ömrü var bu cihaz en az 1 2 sene götürür ama

Top Bottom